Καλοκαίρι στην πόλη; Φρόντισε τον εαυτό σου με την OsteoStrong

Καλοκαίρι στην πόλη; Φρόντισε τον εαυτό σου με την OsteoStrong

Η πρωτοποριακή μέθοδος οστεογονικής φόρτισης είναι διαθέσιμη στα κέντρα οστικής υγείας της OsteoStrong

Osteo_strong_xr
Ο Αύγουστος παραδοσιακά αποτελεί τον αγαπημένο μήνα των Ελλήνων. Και αυτό γιατί οι ρυθμοί πέφτουν, οι περισσότερες δουλειές κλείνουν ή «κατεβάζουν ταχύτητα», ακόμα και στα νοσοκομεία έχει παρατηρηθεί μείωση των περιστατικών και των εισαγωγών.

Ωστόσο, αν το παραπάνω αποτελεί τον κανόνα, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Οι συμπολίτες μας, δηλαδή, εκείνοι που αποφεύγουν τους συνωστισμούς, έχουν ευελιξία στο επάγγελμά τους και προτιμούν να φεύγουν άλλες εποχές, λιγότερο δημοφιλείς. Παράλληλα, δεν είναι λίγοι και εκείνοι που αναγκάζονται να παραμείνουν στις πόλεις, είτε λόγω επαγγέλματος, είτε λόγω επιλογής.

Έχοντας αυτούς τους ανθρώπους κατά νου, η OsteoStrong  αποφάσισε να παραμείνει ανοιχτή ολόκληρο τον Αύγουστο. Εξάλλου, οι υπηρεσίες ευεξίας και υγείας που προσφέρει η καινοτόμος επιχείρηση δεν ξεκουράζονται, δεν πάνε διακοπές, αλλά παραμένουν στη διάθεση του κοινού που επιθυμεί να τις γνωρίσει ή να μη διακόψει τις ευεργετικές τους συνέπειες στο σώμα και τη γενική του υγεία.

Οστεογονική φόρτιση στην OsteoStrong

Χρησιμοποιώντας τέσσερα (4) υπερσύγχρονα ρομποτικά μηχανήματα μυοσκελετικής ενδυνάμωσης, η OsteoStrong, η οποία απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης με ποικίλα μυοσκελετικά προβλήματα, επιτυγχάνει σε σύντομο χρονικό διάστημα την ενδυνάμωση του μυοσκελετικού συστήματος, αυξάνοντας την οστική και μυϊκή πυκνότητα αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά πόνους στη μέση, στην πλάτη και στις αρθρώσεις, προβλήματα ισορροπίας και μεταβολισμού αλλά και την κακή στάση του σώματος. Κι όλα αυτά χωρίς κόπο, γυμναστική, φάρμακα ή ειδική διατροφή και με απόλυτη ασφάλεια.

Συνδυάζοντας μοναδικά τις αρχές της ανθρώπινης φυσιολογίας με τη σύγχρονη τεχνολογία, η μέθοδος προλαβαίνει αλλά και σε πολλές περιπτώσεις αναστρέφει την οστεοπόρωση, αποτελώντας το πιο αποτελεσματικό, ασφαλές και ανώδυνο μυστικό για μια από τις πιο συχνές αλλά αντιμετωπίσιμες (πλέον) νόσους της εποχής μας.

Η πρωτοποριακή μέθοδος οστεογονικής φόρτισης είναι διαθέσιμη στα κέντρα οστικής υγείας της OsteoStrong, που διατηρεί και την παγκόσμια πατέντα της μεθόδου οστεογονικής φόρτισης. Με, μόλις, δέκα (10) λεπτά την εβδομάδα, μύες και οστά επανενεργοποιούνται και οι άνθρωποι κερδίζουν και πάλι τη φόρμα τους.

Η  OsteoStrong  έχει δύο κέντρα στη χώρα μας: Αθήνα (Σωρου 3-5, Μαρούσι, τηλ: 2106179265) και Θεσσαλονίκη (Hyatt Regency Thessaloniki, τηλ: 231 046 7490) και σύντομα και στην Γλυφάδα. Καλέστε σήμερα για μια δωρεάν δοκιμαστική συνεδρία ακόμα και τον Αύγουστο.

Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη για τον θάνατο της Μαρίτας Αγγελοπούλου: «Θα είσαι πάλι στην αγκαλιά του μπαμπά σου»

Νικόλ Σάναχαν: Το «μήλον της Έριδος» στη φιλία του Μασκ με τον συνιδρυτή της Google

Τιμολόγια ρεύματος: Οι διαφορές ανά εταιρεία - Παρέμβαση του υπουργείου Ενέργειας για τα πάγια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης