Αυτή την Κυριακή το συγκλονιστικό αστυνομικό θρίλερ του Jonathan Kellerman «Μεσάνυχτα και κάτι» είναι στο ΘΕΜΑ

Αυτή την Κυριακή το συγκλονιστικό αστυνομικό θρίλερ του Jonathan Kellerman «Μεσάνυχτα και κάτι» είναι στο ΘΕΜΑ

Το αστυνομικό θρίλερ στα καλύτερά του: Μια ιστορία όπου όλα μοιάζουν φυσιολογικά, όμως κάτω από την επιφάνεια υπάρχει ένα σατανικό εγκληματικό σχέδιο. Η αγωνία για την αποκάλυψή του ξεκινά από την πρώτη και τελειώνει στην τελευταία σελίδα του βιβλίου

XRWMA__64_
Ο Jonathan Kellerman τοποθετεί την έναρξη της πλοκής στο πάρκινγκ του κλαμπ Παραντίζο, στο Λος Άντζελες. Είναι «Μεσάνυχτα και κάτι», ακριβώς όπως και ο τίτλος ενός από τα καλύτερα και πιο δημοφιλή βιβλία του Kellerman, όταν τέσσερις άνθρωποι πέφτουν νεκροί. Η τετραπλή ανθρωποκτονία, εκ πρώτης όψεως, μοιάζει με ένα τραγικό -αλλά όχι ύποπτο- περιστατικό, από αυτά που συμβαίνουν κατά κόρον στις ΗΠΑ: Αφ' ότου ξεσπά μια φιλονικία στο χώρο στάθμευσης ανάμεσα σε θαμώνες του κλαμπ, κάποιος τραβά πιστόλι και πυροβολεί στον αέρα για εκφοβισμό. Κατά λάθος, όμως, οι σφαίρες βρίσκουν, εντελώς τυχαία, τέσσερα ανύποπτα θύματα.

Η αστυνομία κάνει την επιτόπια καταγραφή του συμβάντος και το πρώτο συμπέρασμα είναι ότι δεν υπάρχει καμία εγκληματική πρόθεση και, άρα, η υπόθεση δεν χρήζει περαιτέρω διερεύνησης. Ωστόσο, μια επίμονη και ευσυνείδητη αστυνομικός, η ντετέκτιβ Πέτρα Κόνορ αποφασίζει να ακολουθήσει το ένστικτό της. Αρχίζει να αναζητά έναν άνθρωπο, ο οποίος ενδέχεται να υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας του επεισοδίου και κρύβεται επειδή φοβάται για τη ζωή του.

Αυτή την Κυριακή το αστυνομικό θρίλερ του Jonathan Kellerman «Μεσάνυχτα και κάτι» είναι στο ΘΕΜΑ


Η Πέτρα πολύ γρήγορα θα συνειδητοποιήσει ότι τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Ακόμη και συνάδελφοί της είναι μπλεγμένοι σε μια σκοτεινή συνωμοσία, η οποία θα αρχίσει να ξετυλίγεται αμέσως μόλις ένας νεαρός συνεργάτης της Πέτρα Κόνορ την ενημερώνει ότι υπάρχουν αλλόκοτες συνδέσεις ανάμεσα σε μια σειρά από ανεξιχνίαστα εγκλήματα. Μολονότι δεν είχαν καμία σχέση μεταξύ τους, όλα τα θύματα έχασαν τη ζωή τους με τον ίδιο τρόπο και την ίδια ημερομηνία. Κι αυτή η ημερομηνία δεν θα αργήσει να έρθει και πάλι.

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ το εκπληκτικό μυθιστόρημα «Μεσάνυχτα και κάτι» του Jonathan Kellerman.
FOTO_KELLERMAN__1_

Ποιoς είναι ο Jonathan Kellerman

O Jonathan Jellerman είναι διακεκριμένος συγγραφέας παγκόσμιων μπεστ σέλερ και δεξιοτέχνης του ψυχολογικού θρίλερ. Έχοντας προσφέρει στο παγκόσμιο κοινό πάνω από 40 μυθιστορήματα, τα οποία έχουν σημειώσει τεράστια επιτυχία και έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 24 γλώσσες, ο Kellerman δικαίως θεωρείται ως ένας από τους μεγαλύτερους εν ζωή σύγχρονους Αμερικανούς συγγραφείς. Επίσης, το γεγονός ότι ο ίδιος είναι ψυχολόγος και μάλιστα με πλούσια κλινική εμπειρία και επιστημονικό έργο, αποτελεί ένα πολύ σπάνιο και ξεχωριστό προσόν. Επί της ουσίας, το στέρεο ψυχολογικό υπόβαθρό του είναι ένα ακαταμάχητο ατού στο συγγραφικό του έργο. Ο κεντρικός ήρωας πολλών από τα μυθιστορήματά του είναι ένας ψυχολόγος, ο Άλεξ Ντέλαγουερ, κάτι σαν alter ego του ίδιου του Kellerman.

Κλείσιμο
Στην πραγματική ζωή ο Jonathan Kellerman σπούδασε ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας και ειδικεύτηκε στις παιδικές διαταραχές. Μάλιστα, το πρώτο σύγγραμμά του ήταν αμιγώς επιστημονικό και αφορούσε στις ψυχολογικές παρενέργειες του παιδικού καρκίνου. Εκτός από μυθιστορήματα, ο Kellerman έχει γράψει παιδικά βιβλία, αλλά και μη μυθοπλαστικά δοκίμια.

Έχει τιμηθεί με τα βραβεία Goldwyn, Edgar, Anthony, The American Psychological Association Lifetime Achievement Award, έχει προταθεί για το βραβείο Shamus και είναι αναγνωρισμένος ως μαιτρ του είδους, ενώ ανήκει στους πλέον ευπώλητους συγγραφείς των New York Times.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης