Meet & greet OsteoStrong Greece: Νέο webinar, λίγο πριν την επανεκκίνηση λειτουργίας του κέντρου

Meet & greet OsteoStrong Greece: Νέο webinar, λίγο πριν την επανεκκίνηση λειτουργίας του κέντρου

Webinar της OsteoStrong: Τρίτη 30 Μαρτίου, ώρα: 19:00 - Διαβάστε πώς θα εγγραφείτε για να παρακολουθήσετε άλλο ένα άκρως ενδιαφέρον webinar της OsteoStrong

osteostrong_greece_webinar
Με την Άνοιξη να έχει κάνει ακόμα πιο έντονη την επιθυμία και την ανάγκη όλων μας για επανεκκίνηση, η OsteoStrong Greece προετοιμάζει την επιστροφή στην πολυαναμενόμενη κανονικότητα και καλεί το κοινό σε ένα webinar γνωριμίας και ανταλλαγής απόψεων για την οστική υγεία και για την ίδια τη μέθοδο της οστεογονικής φόρτισης

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι οι συνεδρίες οστεογονικής φόρτισης της OsteoStrong Greece, με τα ευεργετικά φυσικά αποτελέσματα ενάντια στην οστεοπενία και την οστεοπόρωση, ήταν και προ κορωνοϊού ατομικές και αυτό έχει να κάνει με τον απόλυτα εξατομικευμένο χαρακτήρα της μεθόδου. Οι πρωτοποριακές υπηρεσίες biohack του κέντρου (π.χ. Spectrum, Red Light Therapy, PEMF therapy κ.α.), εξακολουθούν να λειτουργούν ευεργετικά και να παράγουν αποτελέσματα ακόμα και μετά από όλο αυτό τον καιρό, όπως μαρτυρούν τα μέλη του κέντρου σε μηνύματα και επικοινωνίες τους.

Ωστόσο, διαρκώς, γεννιούνται νέες απορίες και ερωτήσεις:

• Έχω ιστορικό οστεοπόρωσης στην οικογένεια μου. Κινδυνεύω κι εγώ;
• Μπορεί το χάπι που παίρνω για τις καούρες να μου προκαλέσει μείωση οστικής μάζας;
• Έχω κάνει αρθροπλαστική ισχίου, μπορώ να ευεργετηθώ από τη μέθοδο της OsteoStrong;
• Τι διαφορά έχει η OsteoStrong από το κοινό γυμναστήριο;
• Κάνω γιόγκα και περπάτημα. Δεν είναι αρκετό για την οστική μου υγεία και την πρόληψη από την οστεοπόρωση;
• Πίνω πολύ γάλα, άρα δεν έχω κίνδυνο να πάθω οστεοπόρωση, ισχύει;
Κλείσιμο
• Πώς είναι δυνατόν 10 λεπτά την εβδομάδα να είναι αρκετά για την ενεργοποίηση της οστεογένεσης και την αναστροφή της οστεοπενίας και της οστεοπόρωσης;

Με τη νέα και πιο κινητική προσέγγιση της επιτροπής λοιμωξιολόγων και της κυβέρνησης, μοιάζει να πλησιάζει η ημέρα της επανεκκίνησης και για την OsteoStrong Greece.  Με αυτή την αφορμή, το κέντρο οστεογονικής φόρτισης ετοιμάζει ένα διαφορετικό webinar για όλους εκείνους που το έχουν στηρίξει όλο αυτό τον καιρό με ενδιαφέρον, μηνύματα και αγάπη, αλλά και για όσους επιθυμούν να ενημερωθούν για τις ευεργετικές φυσικές επιδράσεις της οστεογονικής φόρτισης σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς της υγείας και του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η ομάδα της OsteoStrong Greece προσκαλεί (έστω και ηλεκτρονικά) κοντά της το κοινό προκειμένου να αφουγκραστεί τις ανάγκες του στο καινούργιο ξεκίνημα που πλησιάζει, αλλά και να συστήσει όλους τους ανθρώπους της.

Όπως χαρακτηριστικά λένε οι άνθρωποι του κέντρου: «Εμείς, ως άνθρωποι, θέλουμε να κάνουμε τη διαφορά». Και η OsteoStrong αυτή τη φιλοσοφία πρεσβεύει: «Στο επίκεντρο ο άνθρωπος».

Το webinar θα λάβει χώρα την προσεχή Τρίτη 30 Απριλίου, στις 19:00 το απόγευμα.

Η παρακολούθησή του είναι, φυσικά, δωρεάν, ενώ για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ.

Το event θα μεταδοθεί live και από τη σελίδα της OsteoStrong Greece στο Facebook

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως, καθόλη τη διάρκεια του τελευταίου χρόνου, η OsteoStrong Greece δεν σταμάτησε να παρέχει δωρεάν webinars στο κοινό και να ενημερώνει συνεχώς για τις τελευταίες μεθόδους θωράκισης του οργανισμού (και ενάντια στον COVID – 19) με ορίζοντα το health span και την ευζωΐα.

Παράλληλα, αξίζει να τονιστεί η αποτελεσματικότητα της μεθόδου της OsteoStrong Greece στον τομέα της πρόσληψης και της αναστροφής της οστεοπενίας και της οστεοπόρωσης. Δύο χρόνια μετά την εκκίνηση της λειτουργίας της, η OsteoStrong Greece έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να κερδίσουν πίσω την κινητικότητα και την ποιότητα ζωής τους.

Ειδήσεις σήμερα: 

Lockdown: Καθυστερεί το άνοιγμα στο λιανεμπόριο - Αβέβαιο και το Πάσχα στο χωριό

Σαββατοκύριακο με ανεβασμένες θερμοκρασίες - Δείτε αναλυτικούς χάρτες

Αποκλειστικά στο protothema.gr: Αυτές τις θυρίδες άνοιξε ο Γκουρούσης - «Καρέ-καρέ» το ριφιφί του Ψυχικού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης