Ο εφευρέτης της OsteoStrong και του Χ3, Dr. John Jaquish, σε open webinar για το κοινό

Ο εφευρέτης της OsteoStrong και του Χ3, Dr. John Jaquish, σε open webinar για το κοινό

Webinar την Τετάρτη στις 6 το απόγευμα: Μην το χάσετε - Ακολουθείστε τη σελίδα της OsteoStrong Greece στο Facebook και στο Instagram και στείλτε από τώρα τις ερωτήσεις σας στον dr. Jaquish

osteostrong_webinar_john_jaquish
Την προσεχή Τετάρτη 18 Νοεμβρίου στις 18:00, ο διακεκριμένος επιστήμονας, εφευρέτης και biohacker John Jaquish θα μιλήσει σε open webinar της OsteoStrong Greece (www.osteostrong.gr) και είναι μεγάλη ευκαιρία για το κοινό να ενημερωθεί για τις τελευταίες έρευνες που συνδέουν την γενική υγεία με την υγεία των οστών, την οστεοπόρωση (https://osteoporosis.osteostrong.gr), το Χ3  (www.osteostrong.gr/x3), τα biohacks γενικότερα, αλλά και τη διατροφή και τη γενική υγεία κι ευεξία. Ο άνθρωπος που, χωρίς υπερβολή, νίκησε την Οστεοπόρωση για χάρη της πάσχουσας μητέρας του, θα φιλοξενηθεί σε ένα webinar ανοιχτό για το κοινό και θα απαντήσει σε σύγχρονα ερωτήματα γύρω από σημαντικά ζητήματα της ζωής μας.

Η μέθοδος που ο ίδιος εφηύρε πριν από μερικά χρόνια (spectrum της OsteoStrong) που συμβάλλει δραστικά στην ενδυνάμωση του σκελετικού συστήματος, ενεργοποιώντας τη φυσική λειτουργία αύξησης της οστικής πυκνότητας και της μυϊκής μάζας, πλέον συνταγογραφείται στην Αμερική για την αντιμετώπιση της οστεοπενίας και της οστεοπόρωσης με απόλυτα φυσικό τρόπο. Το σύστημα ενδυνάμωσης τριπλής απόδοσης που ο ίδιος εφηύρε λίγα χρόνια αργότερα (Χ3) πλέον χρησιμοποιείται από ομάδες του ΝΒΑ και από τους πιο διάσημους personal trainers ανά τον κόσμο. Ο ίδιος, φανατικός της άσκησης και της “έξυπνης” εφαρμογής της, biohacker με περγαμηνές, έχει πολλά να πει. Το webinar θα είναι στα Αγγλικά. 


Ακόμα και στο ζήτημα της διατροφής, ως βιοϊατρικός μηχανικός (PhD), θα τοποθετηθεί απέναντι σε όλα τα σύγχρονα διατροφικά trends. Μην τον χάσετε.

Κάντε την εγγραφή σας στο webinar ΕΔΩ. https://zoom.us/webinar/register/WN_l1wQKx6WT9W_QsiYro38Nw

Ακολουθείστε τη σελίδα της OsteoStrong Greece στο Facebook (https://www.facebook.com/osteostronghellas) και στο Instagram (https://www.instagram.com/osteostronggreece/) και στείλτε από τώρα τις ερωτήσεις στον dr. Jaquish.


Κλείσιμο
Η Τετάρτη αναμένεται συναρπαστική.

Ειδήσεις σήμερα: 

Αριθμοί-σοκ: Ραγδαία αύξηση των διασωληνωμένων - 3.000 άνθρωποι στα νοσοκομεία

Τα SOS για τη μείωση ενοικίου - Όφελος ανεξάρτητα με το ποιος εμφανίζεται ως ενοικιαστής

Κορωνοϊός: Εμβόλιο σε 60 ημέρες και στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης