Ο Μέσι χάρισε πραγματική φανέλα με την υπογραφή του στον 5χρονο Αφγανό θαυμαστή του

Ο Μέσι χάρισε πραγματική φανέλα με την υπογραφή του στον 5χρονο Αφγανό θαυμαστή του

Το όνειρο του μικρού Murtaza Ahmadi, από το Αφγανιστάν, ήταν να φορέσει την φανέλα του αγαπημένου του ποδοσφαιριστή του Λιονέλ Μέσι - Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και η UNICEF φρόντισαν, ώστε αυτό το όνειρο να γίνει πραγματικότητα

Ο Μέσι χάρισε πραγματική φανέλα με την υπογραφή του στον 5χρονο Αφγανό θαυμαστή του
Πολλά παιδιά στον πλανήτη θαυμάζουν τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι, αλλά ο 5χρονος Murtaza Ahmadi με το πείσμα του κατόρθωσε να αποκτήσει την φανέλα του διεθνή ποδοσφαιριστή και μάλιστα, με την υπογραφή του!

Ο μικρός Murtaza κατοικεί με την οικογένειά του σε ένα φτωχό απομονωμένο χωριό, το Τζαγκόρι, στην ανατολική επαρχία Γκάζνι του Αφγανιστάν. Ο 5χρονος είχε όνειρο να αποκτήσει μια φανέλα του Μέσι, αλλά, καθώς στο χωριό του δεν υπήρχαν καταστήματα ο πατέρας του, του εξήγησε ότι δεν μπορούσε να του αγοράσει την φανέλα του αγαπημένου του ποδοσφαιριστή. Ο μικρός έκλαιγε καθημερινά και ο μεγαλύτερος αδελφός του, Hamayon, του έφτιαξε μια αυτοσχέδια φανέλα με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα με πλαστική σακούλα, επάνω στην οποία μάλιστα έγραψε και τον νούμερο 10, που είναι το νούμερο της φανέλας του Μέσι.

Κλείσιμο


Ο Hamayon ανάρτησε την φωτογραφία στο Facebook στα μέσα Ιανουαρίου και έγινε αμέσως viral ενώ η φιλανθρωπική οργάνωση που έχει ιδρύσει ο 28χρονος ποδοσφαιριστής προσπάθησε να εντοπίσει τον μικρό θαυμαστή του Μέσι. Όμως, ένας fan του Μέσι, που ανάρτησε την φωτογραφία του 5χρονου στο Twitter, έγραψε από λάθος πως το παιδί κατάγεται από το Dohuk στο βόρειο Ιράκ και το ίδιο λάθος έκανε και τηλεοπτικός σταθμός του Κουρδιστάν.

Τελικά, την Πέμπτη η UNICEF, στην οποία ο Μέσι είναι πρεσβευτής Καλής Θέλησης, επιβεβαίωσε ότι ο 5χρονος εντοπίστηκε και ο διεθνής οργανισμός σε συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή φρόντισαν ώστε ο μικρός να παραλάβει δύο φανέλες του Μέσι με την υπογραφή του και μια μπάλα, επίσης με την υπογραφή του «καλύτερου ποδοσφαιριστή της χρονιάς».

Ο πατέρας του μικρού Αφγανού μίλησε στο CNN και δήλωσε πως η ημέρα που ο γιος του φόρεσε την πραγματική φανέλα του Μέσι ήταν η πιο ευτυχισμένη της ζωής του. Το άλλο αίτημα του Murtaza; Να αποκτήσει το χωριό του γήπεδο για να φορά την φανέλα της Μπαρτσελόνα με το νούμερο 10 και να παίζει μπάλα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης