Την μπάνκα στον αέρα τινάζει αυτή την αγωνιστική χρονιά ο Ολυμπιακός που βλέπει να εισρέουν εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του. Τα έσοδα από τη συμμετοχή του στο φετινό Τσάμπιονς Λίγκ είναι 11,6 από το pool market και 8,2 εκατομμύρια από τη συμμετοχή του στους Ομίλους . Eπίσης, έχει κερδίσει 2,5 εκατομμύρια από τους επτά βαθμούς που έχει κατακτήσει . Σύνολο 22,3 εκατομμύρια ευρώ.
Υπάρχουν και τα παιχνίδια με Παρί και Αντερλεχτ οπότε περιμένει και άλλα χρήματα. Με πρόκριση στους «16» έχει μπόνους 3,5 εκατομμύρια και το ποσό αναμένεται να ανέβη στα 27 εκατομμύρια.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.