Μετά από αρκετές εβδομάδες επαφών ο διοικητικός ηγέτης της Κηφισιάς, Χρήστος Πρίτσας συμφώνησε οριστικά με τον Σωτήρη Κυργιάκο για να αναλάβει τον ρόλο του Team Manager.
Πρόκειται για έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου με προσωπικότητα και σπουδαία καριέρα στα γήπεδα της Ελλάδας και της Ευρώπης. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Ρέιντζερς, Άιντραχτ και Λίβερπουλ.
Θυμίζουμε πως εκτός από τον τεχνικό διευθυντή Στέφανο Κοτσόλη, ο οποίος είναι η «ψυχή» και ο... αρχιτέκτονας της ομάδας από τη Γ' Εθνική μέχρι σήμερα και τον προπονητή της επανόδου Σεμπάστιαν Λέτο στις τάξεις του κλαμπ έχουν προστεθεί ο αθλητικός διευθυντής Άγγελος Μπασινάς και ο θρύλος του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου Κριστόφ Βαζέχα, ο οποίος ανέλαβε κόουτς της Κ19.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.