Το 2025 το ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Μουρίνιο - Όταν θα κυκλοφορήσει θα πουν ότι είμαι ηλίθιος, δήλωσε ο Πορτογάλος

Το 2025 το ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Μουρίνιο - Όταν θα κυκλοφορήσει θα πουν ότι είμαι ηλίθιος, δήλωσε ο Πορτογάλος

Το ντοκιμαντέρ θα καταγράφει την πορεία της καριέρας του και όπως σημειώνει ο Μουρίνιο θα πει πράγματα που δεν έχουν ακουστεί ξανά γιατί απλά τον πλήρωσαν καλά

murinio
Έρχεται το 2025 το ντοκιμαντέρ του Netflix με θέμα την καριέρα του Ζοσέ Μουρίνιο. 

Το ντοκιμαντέρ ανέλαβε η εταιρεία που παρουσίασε τον περασμένο Οκτώβριο την ιστορία του Ντέιβιντ Μπέκαμ και αναμένεται συναρπαστικό. Πως να μην είναι άλλωστε όταν θα καταγράψει την πορεία ενός από τους πλέον επιτυχημένους προπονητές ποδοσφαίρου στον κόσμο. 



Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι ο μοναδικός κόουτς που έχει κερδίσει όλα τα ευρωπαϊκά τρόπαια. Τα πιο... βαριά του είναι το Champions League που κέρδισε το 2004 με την Πόρτο και το 2010 με την Ίντερ. 

Κλείσιμο
Ο άνθρωπος που δεν έπαιξε ποτέ σοβαρά ποδόσφαιρο και ξεκίνησε την πορεία του ως μεταφραστής στην Μπαρτσελόνα του '90 όπου έπαιζαν μεταξύ άλλων ο Πεπ Γκουαρδιόλα και ο Λουίς Ενρίκε έχει πολλά να πει και έχει κάνει τα πάντα. 

Ο Μουρίνιο είναι αυτή τη στιγμή χωρίς δουλειά μετά την απόλυσή του από τη Ρόμα στις 16 Ιανουαρίου, με την οποία κέρδισε το Europa Conference League 2022. 

Από τότε που ανέλαβε την Πόρτο, ο Μουρίνιο έχει κερδίσει 26 τρόπαια, συμπεριλαμβανομένων διαδοχικών τίτλων με την Τσέλσι το 2005 και το 2006 υπό την ιδιοκτησία του Ρομάν Αμπράμοβιτς και στη συνέχεια κέρδισε το τρεμπλ στην Ίντερ το 2010. Με την Ρεάλ Μαδρίτης πήρε πρωτάθλημα το 2012. Ακολούθησε άλλος ένας τίτλος Premier League το 2015 όταν επέστρεψε στην Τσέλσι και το Γιουρόπα Λιγκ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2017.

Ο 61χρονος δεν έχει πάρει με καλό... μάτι την απόλυσή του από την Ρόμα και μιλώντας για το ντοκιμαντέρ του Netflix τόνισε:

«Υπάρχουν πράγματα που μόνο εκεί θα γίνουν γνωστά, με πληρώνουν καλά! Δεν είχα υπογράψει ακόμα με τη Ρόμα, αλλά είχα δώσει το λόγο μου. Ήρθε ένας σύλλογος και ήθελε να σπάσω τη συμφωνία μου με τη Ρόμα. Είπα όμως όχι. 

Όταν βγει το ντοκιμαντέρ όλοι θα πουν ότι είμαι εντελώς ηλίθιος. Όταν με ζήτησαν από την  Πορτογαλία, το είπα αμέσως στον πρόεδρο της Ρόμα. Το ίδιο έγινε και με την Σαουδική Αραβία».

Πάντως θα έχει να πει πολλά για τις σχέσεις του με τις βεντέτες, για την Τσέλσι του Αμπράμοβιτς, για την γιατρό που τον έστειλε στα δικαστήρια, για τα ξεσπασματά του σε διαιτητές και παίκτες! 


Ειδήσεις σήμερα:

Με την Φενέρ ο Ολυμπιακός και με την Μπριζ ο ΠΑΟΚ στους «8» του Conference League - Βίντεο

Ικανοποίηση για τους αγρότες, μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - Ζήτημα η ρευστότητα


Με αυξημένα μέτρα της Τροχαίας η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας - Πολλή κίνηση σε λιμάνια, ΚΤΕΛ, Εθνικές Οδούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης