Conference League: Με Φενέρ ο Ολυμπιακός, με την Μπριζ ο ΠΑΟΚ στους «8»

Conference League: Με Φενέρ ο Ολυμπιακός, με την Μπριζ ο ΠΑΟΚ στους «8»

Στις 11 Απριλίου στον Πειραιά το πρώτο παιχνίδι και στις 18 η ρεβάνς στην Πόλη - Πρεμιέρα για τον ΠΑΟΚ στο Βέλγιο και στην Τούμπα ο επαναληπτικός - Με Άστον Βίλα ή Λιλ εάν περάσουν οι Πειραιώτες, με Φιορεντίνα ή Πλεζν η ομάδα του Λουτσέσκου στα ημιτελικά

osfp-paok-klirosi-arthro-1
Η Φενέρμπαχτσε είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού και η Μπριζ του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League. 

H ομάδα του Πειραιά θα αντιμετωπίσει τους Τούρκους σε διπλό αγώνα με τον πρώτο να διεξάγεται στις 11 Απριλίου στον Πειραιά και τον επαναληπτικό στην Πόλη στις 18 Απριλίου. 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czucvisq6o6x)


Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czucvisx9jch)


Ο Ολυμπιακός έπαιξε με τη Φενέρ στο Europa League τη σεζόν 2021-22. Στο παιχνίδι στον Πειραιά είχε κερδίσει 1-0 και στην Τουρκία με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μασούρα είχε επικρατήσει 3-0! Η Φενέρ μετά από 29 αγώνες είναι στο -2 από την Γαλατασαράι και είναι στην 2η θέση στο πρωτάθλημα Τουρκίας. 

Οι Τούρκοι απέκλεισαν στους «16» την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ. 



Από την άλλη ο ΠΑΟΚ θα παίξει πρώτο ματς στις 11/4 στο Βέλγιο και θα δώσει την ρεβάνς σε μια εβδομάδα στην Τούμπα. Η Μπριζ είναι στην 3η θέση στο πρωτάθλημα του Βελγίου και στο -18 από την κορυφή. Στον προηγούμενο γύρο έβγαλε νοκ άουτ την Μόλντε. 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czucsh9fcy2p)


Σε περίπτωση πρόκρισης ο Ολυμπιακός θ' αγωνιστεί στον ημιτελικό με την Άστον Βίλα ή την Λιλ ενώ ο ΠΑΟΚ θα συναντήσει την Φιορεντίνα ή την Πλζεν. 

Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ απέφυγαν την Φιορεντίνα και την Άστον Βίλα και έχουν σημαντικές ελπίδες να είναι στα ημιτελικά του Conference League. O Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ μπορεί να συναντηθούν μόνο στον τελικό στη Νέα Φιλαδέλφεια. 


Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης 

Μπριζ - ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε
Λιλ - Άστον Βίλα
Φιορεντίνα - Πλζεν

Τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης 

Λιλ ή Άστον Βίλα - Ολυμπιακός ή Φενέρμπαχτσε
Φιορεντίνα ή Πλζεν - Μπριζ ή ΠΑΟΚ

Ο πρώτος προημιτελικός θα διεξαχθεί στις 11 Απριλίου και ο δεύτερος στις 18 του μήνα. Ο πρώτος ημιτελικός είναι προγραμματισμένος για τις 2 Μαΐου και ο δεύτερος για τις 9 του μήνα. Ο τελικός θα διεξαχθεί στην OPAP Arena στις 29 Μαΐου.



Ειδήσεις σήμερα:

Παραιτείται ο γ.γ. του υπουργείου Εσωτερικών - Συνεργάτης του διέρρευσε τη λίστα αποδήμων στην Ασημακοπούλου τον Μάιο του '23

Serial killer συμμετείχε σε τηλεπαιχνίδι ενώ η αστυνομία τον έψαχνε για βιασμούς και δολοφονίες παιδιών - Δείτε βίντεο

Πώς έπιασαν τους απατεώνες στη Μονή Αββακούμ στην Κύπρο - Σε 4 χρόνια έστησαν «βιομηχανία θαυμάτων», μάζεψαν πάνω από 800.000 ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης