Αιχμές Κάτας για Παναθηναϊκό και αγωνία για Μπόλντγουϊν 

Αιχμές Κάτας για Παναθηναϊκό και αγωνία για Μπόλντγουϊν 

Ο Όντεντ Κάτας ανέφερε πως ο Γουέιντ Μπόλντγουιν θα υποβληθεί ξανά σε μαγνητική το πρωί της Τρίτης (30/4), για να φανεί αν θα καταφέρει να παίξει στο Game 3 της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ στάθηκε και στα παράπονα των «πρασίνων» μετά το πρώτο παιχνίδι

Katas
Ο Όντεντ Κάτας μίλησε ενόψει του Game 3 της σειράς του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι, στεκόμενος στην κατάσταση του Γουέιντ Μπόλντγουιν. Ο Αμερικανός θα κάνει εκ νέου εξετάσεις, για να εξαντλήσει τις πιθανότητες να αγωνιστεί, με τη σειρά στο 1-1. Συγκεκριμένα μαγνητική το πρωί της Τρίτης (30/4), ενώ το ματς είναι προγραμματισμένο στις 20:00 το βράδυ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Όντεντ Κάτας:
«Είμαστε έτοιμοι. Το Game 2 ανήκε στον Παναθηναϊκό, έπαιξε με περισσότερη ενέργεια και επιθετικότητα σε σχέση με το Game 1. Αντέδρασε. Τώρα είναι σειρά μας να αντιδράσουμε. Κέρδισαν με 22-2 τους πόντους από δεύτερες ευκαιρίες, κάτι στο οποίο είμαστε καλύτεροι. Πρέπει να πάμε στο επιθετικό ριμπάουντ, είναι ο πρώτος μας στόχος. Θα δούμε τι θα συμβεί με τον Γουέιντ Μπάλντουιν, θα κάνει αύριο μία νέα μαγνητική. Θα ξέρουμε το πρωί περισσότερα για εκείνον.

Υπάρχει πίεση στη EuroLeague από το πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Τη λατρεύουμε την πίεση. Μας αρέσουν οι προκλήσεις και έτσι πρέπει να προσεγγίσουμε το Game 3. Υπάρχει πίεση, αλλά αυτό είναι μέρος της ζωής ενός μπασκετμπολίστα κι ενός προπονητή. Θα γίνει μάχη, δεν είναι εύκολο να φτάσεις στο Final Four, δεν ήταν ποτέ και δεν θα γίνει εύκολο. Χρειάζεται προσπάθεια για να το καταφέρεις, πρέπει να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος και ενεργός για να δείξεις ότι θέλεις την νίκη περισσότερο από τον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρουμε ακόμη πόσο κόσμο θα έχουμε στο πλευρό μας».

Κλείσιμο
Μάλιστα ο Κάτας αναφέρθηκε και στα παράπονα που εξέφρασαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αλλά και ο ίδιος ο Εργκίν Αταμάν για τη διαιτησία, ειδικότερα στο Game 1 της σειράς. «Δεν με εκπλήσσει η συμπεριφορά των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, αλλά ούτε και με επηρεάζει. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο μπάσκετ και σε προσωπικό επίπεδο δεν το αφήνω να με επηρεάσει, αλλά δεν με εκπλήσσει. Ας ελπίσουμε ότι οι παίκτες θα το δεχτούν με τον ίδιο τρόπο».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Έρευνα Κάπα Research: Πόσο εμπιστεύονται οι Έλληνες τον θεσμό της Εκκλησίας, πόσοι είναι υπέρ του διαχωρισμού με το κράτος

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Το πολιτικό rebranding της προέδρου της Κομισιόν ενόψει των ευρωεκλογών


Μπόνους έως 15% στο Δημόσιο: Ποιοι θα το παίρνουν και πώς θα επιλέγονται - Όσα πρέπει να ξέρουμε σε 9 ερωταπαντήσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης