Η Εuroleague επέβαλε πρόστιμο 30.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό και 35.000 ευρώ στον Αταμάν

Η Εuroleague επέβαλε πρόστιμο 30.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό και 35.000 ευρώ στον Αταμάν

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε τις χρηματικές ποινές για Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα όσα έγιναν στα 2 πρώτα ματς με τη Μακάμπι

Ataman_Ref
Την Τρίτη (30/4) και την Πέμπτη (2/5) διεξάγονται το Game 3 και 4 της σειράς των play off της Euroleague, ωστόσο τα έγιναν στα δύο πρώτα ματς ακόμη δεν έχουν ξεχαστεί... Κι οι αντιδράσεις των πράσινων μετά την ήττα στο πρώτο ματς της σειράς έφερε σήμερα και την ανακοίνωση των ποινών από τη διοργανώτρια αρχή.

Υπενθυμίζουμε ότι την επόμενη του πρώτου αγώνα ο Εργκίν Αταμάν ανέλυσε τις φάσεις για τι οποίες έχει παράπονα από τη διαιτησία, ενώ η πράσινη ΚΑΕ σε ανακοίνωση της ανέφερε μεταξύ άλλων: «όταν παίζουν με τον ιδρώτα των αθλητών, με τα συναισθήματα των εκατομμυρίων φιλάθλων του, με τα χρήματα που επενδύει, ο Παναθηναϊκός χτυπάει το χέρι στο τραπέζι και πολεμάει μέχρι τέλους».

Η Euroleague επέβαλε πρόστιμο 30.000 ευρώ για την ανάλυση video του Αταμάν για τη διαιτησία, ενώ με 35.000 ευρώ τιμώρησε τον Παναθηναϊκό για την επίσημη ανακοίνωση για τη διαιτησία του Game 2.

Επίσης οι διοργανωτές επέβαλαν πρόστιμο 5.000 ευρώ στον Αταμάν για μη συμμόρφωσή του με τις υποχρεώσεις σχετικά με τη διαθεσιμότητα των μέσων ενημέρωσης πριν από το Game 2 των play off της EuroLeague.

Ειδήσεις σήμερα:

Έρευνα Κάπα Research: Πόσο εμπιστεύονται οι Έλληνες τον θεσμό της Εκκλησίας, πόσοι είναι υπέρ του διαχωρισμού με το κράτος

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Το πολιτικό rebranding της προέδρου της Κομισιόν ενόψει των ευρωεκλογών


Μπόνους έως 15% στο Δημόσιο: Ποιοι θα το παίρνουν και πώς θα επιλέγονται - Όσα πρέπει να ξέρουμε σε 9 ερωταπαντήσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης