Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα παίξει με την Τσέχα Καρολίνα Μούτσοβα (Νο42) η οποία είχε φτάσει στο Νο19, σε ημιτελικό στο Australian Open και σε δύο προημιτελικούς στο Wimbledon.
Εάν προκριθεί στον 2ο γύρο θα παίξει με τη νικήτρια του αγώνα Ποντορόσκα-Πονσέ, ενώ στον τρίτο γύρο θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ίρινα Μπέγκου. Στους "16" θα την περιμένει η Μπελίντα Μπένσιτς και στον προημιτελικό η Τζέσικα Πεγκούλα.
Η Μαρία είναι στην ίδια πλευρά με το Νο2 κόσμου την Αρίνα Σαμπαλένκα με την οποία θα παίξει μόνο στον ημιτελικό. Στην άλλη πλευρά και στο Νο1 του ταμπλό είναι η Ίγκα Σβιόντεκ. Εκτός τουρνουά λόγω τραυματισμού έμεινε η Μπαντόσα.
Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023:Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.