Ο Μίλτος Τεντόγλου ξεκίνησε ιδανικά στη σειρά αγώνων Diamond League, κατακτώντας την πρώτη θέση στον αγώνα του Ραμπάτ με άλμα στα 8,27 μέτρα - Στην 3η θέση η Κατερίνα Στεφανίδη στο επί κοντώ
UPD:
Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε τον πρώτο του αγώνα μετά τον τραυματισμό στην Καλαμάτα κι έδειξε πως σύντομα θα είναι σε θέση να προσεγγίσει ακόμη μεγαλύτερες επιδόσεις.
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του κλειστού άφησε στη δεύτερη θέση τον τον Σιμόν Εχαμερ, τον αθλητή με την κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο, που σήμερα είχε προσπάθεια στα 8,13 μέτρα. Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι έχει πετύχει φέτος 8,36 μέτρα.
Ο "χρυσός" ολυμπιονίκης στο αγώνισμα πέτυχε το μεγαλύτερο άλμα του στην τέταρτη προσπάθεια, ενώ είχε στην ουσία ένα ακόμη έγκυρο άλμα, το δεύτερο στα 7,92μ., ενώ η πρώτη του προσπάθεια ναι μεν μετρήθηκε, ωστόσο δεν ήταν ολοκληρωμένη. Ο Τεντόγλου θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στο Diamond League της Ρώμης.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckietd5lvbbl)
Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέλαβε την τρίτη θέση στο επί κοντώ στη διοργάνωση του Ραμπάτ με καλύτερο άλμα στα 4,55 μέτρα. Η έμπειρη αθλήτρια, που πριν λίγες ημέρες πέρασε τα 4,64μ. στη Φιλοθέη, στη συνέχεια δοκίμασε δίχως επιτυχία στα 4,65 μέτρα.
Στον ίδιο αγώνα η Νικόλ Κυριακοπούλου ολοκλήρωσε τον αγώνα της στα 4,30μ., καθώς στη συνέχεια δεν μπόρεσε να υπερβεί τα 4,55 μέτρα. Ο αγώνας κυμάνθηκε σε σχετικά χαμηλά επίπεδα με την Σάντι Μόρις να επικρατεί με 4,65μ. και την Νίνα Κένεντι να ακολουθεί με την ίδια επίδοση. Η Κέιτ Ναζοτ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το αρχικό ύψος των 4,30μ. και ακυρώθηκε.
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.