Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήδη... μετράει αντίστροφα για την έναρξη της επόμενης σεζόν στο ΝΒΑ
Καλά-καλά δεν έχει ολοκληρωθεί η τρέχουσα χρονιά στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη καθώς έχουμε μπροστά μας τους τελικούς του ΝΒΑ και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει γυρίσει ανάποδα την κλεψύδρα μετρώντας μία μία τις ημέρες για την επιστροφή (του) στην ενεργό δράση.
Ο Έλληνας σούπερ σταρ του καλύτερου πρωταθλήματος στον πλανήτη έκανα μια ανάρτηση στα social media εκφράζοντας την ανυπομονησία του για τη νέα αγωνιστική χρονιά: «Ήδη μου έλειψε. Ανυπομονώ να επιστρέψω» ανέφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο «ποστάρισμά» του.
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης