Με δύο χάλκινα μετάλλια ξεκίνησε για την ελληνική αποστολή η πρώτη ημέρα του αγωνιστικού προγράμματος των Παραολυμπιακών Αγώνων.
Η αρχή έγινε από τονΠαναγιώτη Τριανταφύλλου που κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία β' της σπάθης και ξεκινώντας ιδανικά τους Αγώνες.
Λίγο αργότερα, οΔημοσθένης Μιχαλετζάκης τερμάτισε τρίτος στα 100 μέτρα ελεύθερο, κερδίζοντας το δεύτερο μετάλλιο για τα ελληνικά χρώματα.
Ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης κατάφερε να τερματίσει με χρόνο 58.73 και κέρδισε το χάλκινο παρά την πίεση που δέχθηκε στο τέλος από τους συναθλητές του. Αν και γύρισε στο πρώτο πενηντάρι μαζί με τον Ουκρανό Ντουμπρόφ, τελικώς ο Αυστραλός Πόφαμ και ο Ρώσος Νικολάεφ πέρασαν στην αντεπίθεση. Ο Έλληνας πρωταθλητής δέχθηκε πίεση από τον Κινέζο Σου και τον Ντουμπρόφ, ωστόσο διατήρησε την τρίτη θέση.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.