Αφροδίτη Μπάρμπα: Αίτημα προκειμένου να διερευνηθεί αν έχει παραβιαστεί το όχημά της κατέθεσαν οι δικηγόροι της

Αφροδίτη Μπάρμπα: Αίτημα προκειμένου να διερευνηθεί αν έχει παραβιαστεί το όχημά της κατέθεσαν οι δικηγόροι της

Οι νομικοί εκπρόσωποι του 31χρονου μοντέλου, ζητούν να εξεταστεί το γκρί SUV προκειμένου όπως λένε να διαπιστωθεί με τεχνικά μέσα αν κάποιοι το παραβίασαν και τοποθέτησαν κάτω απο το κάθισμα τα 35 φιξάκια κοκαΐνης

aphroditi_barba_xr
Αίτημα στην 24η ανακρίτρια για εξέταση απο πραγματογνώμονα του θηριώδους Range Rover της Αφροδίτης Μπάρμπα που έπεσε στο μπλόκο της Γλυφάδας, κατέθεσαν, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, το μεσημέρι της Τετάρτης οι δικηγόροι της, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος και Αικατερίνη Δήμου.

Οι νομικοί εκπρόσωποι του 31χρονου μοντέλου, ζητούν να εξεταστεί το γκρί SUV προκειμένου όπως λένε να διαπιστωθεί με τεχνικά μέσα αν κάποιοι το παραβίασαν και τοποθέτησαν κάτω απο το κάθισμα τα 35 φιξάκια κοκαΐνης.

afro06


Άλλωστε αυτός ειναι και ο κορμός της υπερασπιστικής γραμμής που θα ακολουθήσει η Αφροδίτη Μπάρμπα η οποία απο την πρώτη στιγμή ισχυρίζεται οτι το σακουλάκι με τη «λευκή κυρία» το «φύτεψαν» κάποιοι για να της κάνουν κακό. Μάλιστα, οι ιδιες πληροφορίες λένε οτι η 31χρονη θα ισχυριστεί στην απολογία της οτι το όχημα ηταν ακινητοποιημένο για μια εβδομάδα στο σπίτι της στη Γλυφάδα καθώς απουσίαζε για διακοπές στην Ίο.

afro08
afro09
Κλείσιμο


Η κοπέλα απολογείται αυριο στις 11 το πρωί ενω οι πληροφορίες λένε οτι στα κρατητήρια της Ηλιούπολης όπου βρίσκεται μαζί με άλλες δυο γυναίκες δεν εχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα. Σε μια προσπάθεια να σταθεί στα ποδια της μιλαει στο τηλέφωνο με τους δικηγόρους και την οικογένεια της, μελετά τη δικογραφια ενω ενδεικτικο της κακής ψυχολογικής κατάστασης που βρίσκεται ειναι το γεγονός οτι ολες αυτες τις ημέρες δεν εχει φάει σχεδόν τίποτα.

dikigoros
Ο ενας εκ των δύο δικηγόρων της 31χρονης Ανδρεας Θεοδωροπουλος

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Η έκρηξη κρουσμάτων έφερε «lockdown» για τους ανεμβολίαστους - Ποια μέτρα θα ισχύσουν από 13 Σεπτεμβρίου

«Αφεντικό» της Γιακούζα καταδικάστηκε σε θάνατο: «Θα το μετανιώνεις για την υπόλοιπη ζωή σου»

Βόλος: Θρίλερ με θάνατο βρέφους λίγο πριν τη γέννα - Μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου από τους γονείς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης