Παναθηναϊκός: «Η απονομή του πρωταθλήματος δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα λόγω ένστασης του Ολυμπιακού»
Ο Παναθηναϊκός ανέφερε σε ανακοίνωση του πως η απονομή του πρωταθλήματος δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα, άλλα το επόμενο χρονικό διάστημα λόγω ένστασης του Ολυμπιακού
Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με ανακοίνωση του αναφέρει πως λόγω της ένστασης των Πειραιωτών, η απονομή του πρωταθλήματος δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα, άλλα το επόμενο χρονικό διάστημα.
Από την πλευρά τους, οι... ερυθρόλευκοι χαρακτήρισαν κάλπικο τον τίτλο, ενώ πρόσθεσαν πως το πρωτάθλημα δε θα τελειώσει μέχρι να εκδικαστούν οι ενστάσεις.
Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:
Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. γνωστοποιεί ότι η απονομή του πρωταθλήματος δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα, άλλα το επόμενο χρονικό διάστημα λόγω ένστασης του Ολυμπιακού.
Θα καθυστερήσει λίγο η επίσημη άρση της κούπας του πρωταθλητή στο γήπεδο της Λεωφόρου καθώς η Ομοσπονδία ενημέρωσε τον Σύλλογο ότι θα πρέπει νομικά να τελεσιδικήσει η ένσταση για τη Χατζηνικολαου πρώτα και μετά να γίνει η απονομή.
Η προσφιλής τακτική του αντιπάλου να κάνει ενστάσεις όταν χάνει εντός αγωνιστικού χώρου, μπορεί να καθυστερεί χρονικά την απονομή ωστόσο ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που ανήκει και θα παραμείνει.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί