Basket League: Παναθηναϊκός-Περιστέρι και ΑΕΚ-Προμηθέας στο Super Cup
Μόνο στον τελικό του νεοσύστατου Super Cup μπορούν να συγκρουστούν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, καθώς από την κλήρωση προέκυψε ότι θ’ αντιμετωπίσουν στους ημιτελικούς Περιστέρι και Προμηθέα αντίστοιχα
Προϋποθέσεις ώστε ο πρώτος τίτλος της σεζόν να διεκδικηθεί από τα δυο θεωρητικά φαβορί δημιούργησε η κλήρωση του Super Cup.
Όπως προέκυψε από τη διαδικασία η οποία θα καθόριζε το πρόγραμμα του Final-4, οι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ μπορούν να συγκρουστούν μονάχα στον τελικό της νεοσύστατης διοργάνωσης.
Κι αυτό διότι στους ημιτελικούς οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν το Περιστέρι και η «Ένωση» (σε μια άτυπη ρεβάνς του περσινού τελικού Κυπέλλου) θα κληθούν να προσπεράσουν το εμπόδιο του Προμηθέα.
Υπενθυμίζεται ότι τα παιχνίδια θα γίνουν στις 23 Σεπτεμβρίου στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» του Περιστερίου, με το ματς που θα δώσει την κούπα και τον μικρό τελικό να διεξάγονται την επόμενη (24/9).