Ερώτηση από τη Νόνη Δούνια στη Βουλή για το πρόβλημα ρευματοδότησης στην Αίγινα

noni

«Οι συνεχείς υπερτάσεις ρεύματος δημιουργούν σημαντικά λειτουργικά, αλλά και οικονομικά προβλήματα σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις της περιοχής» επισημαίνει η βουλευτής

Το σοβαρό πρόβλημα με τις υπερτάσεις και τις υποτάσεις του ηλεκτρικού ρεύματος που υπάρχει σε πολλές περιοχές της Αίγινας, όπως το Σφεντούρι, την Πέρδικα, τον Μαραθώνα, τη Βρόχεια, την πόλη της Αίγινας, την Κυψέλη, τους Αγίους, το Βαθύ κ.α., επισημαίνει η βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων, Νόνη Δούνια, σε ερώτηση που κατέθεσε σήμερα στη Βουλή.

Η βουλευτής αναφέρεται στα σημαντικά λειτουργικά, αλλά και οικονομικά προβλήματα που προκαλεί η ακατάλληλη ρευματοδότηση σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις της περιοχής, μεσούσης, μάλιστα, της τουριστικής περιόδου.

Η κυρία Δούνια ρωτά τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας σε ποιες ενέργειες θα προβεί για την άμεση αποκατάσταση της ρευματοδότησης του νησιού.

Διαβάστε παρακάτω το πλήρες κείμενο της ερώτησης

«Σοβαρό πρόβλημα με τις υπερτάσεις και τις υποτάσεις του ηλεκτρικού ρεύματος υπάρχει σε πολλές περιοχές της Αίγινας, όπως το Σφεντούρι, την Πέρδικα, τον Μαραθώνα, τη Βρόχεια, την πόλη της Αίγινας, την Κυψέλη, τους Αγίους, το Βαθύ κ.α.

Η ακατάλληλη αυτή ρευματοδότηση και, ιδίως, οι συνεχείς υπερτάσεις ρεύματος δημιουργούν σημαντικά λειτουργικά, αλλά και οικονομικά προβλήματα σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις της περιοχής. Ιδιώτες και επιχειρηματίες καλούνται να επισκευάζουν συνεχώς ή να αντικαθιστούν ηλεκτρικές συσκευές, που καίγονται από την υψηλή τάση του ρεύματος. Μεγάλες επιπτώσεις έχει η κακή ρευματοδότηση και στις τουριστικές επιχειρήσεις, όπως, τα ξενοδοχεία και οι χώροι εστίασης, αφού αυτές υπολειτουργούν καταμεσής της τουριστικής περιόδου.

Είναι απαραίτητη η καταγραφή των volt των τάσεων από τον Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.) στις εν λόγω περιοχές και η άμεση επίλυση του προβλήματος παροχής ενέργειας, ώστε να μην πλήττεται η εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεων και οι περιουσίες των νησιωτών, αλλά και να μην διαταράσσεται η καθημερινότητα των χιλιάδων επισκεπτών του νησιού.

Ο κύριος Υπουργός παρακαλείται να απαντήσει στα ακόλουθα ερωτήματα: Είναι ενήμερο το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τα σημαντικά προβλήματα ρευματοδότησης (με συνεχείς υπερτάσεις και υποτάσεις) που υπάρχουν σε πολλές περιοχές της Αίγινας, μεσούσης, μάλιστα, της τουριστικής περιόδου; Σε ποιες άμεσες ενέργειες θα προβεί το Υπουργείο προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα ρευματοδότησης στην Αίγινα;»

ΣΧΟΛΙΑ (11)

Ηλίας

Από μυαλό, κορμάρα. Δεν μας έφτασαν τα τρία μνημόνια, ψηφίζουμε και άσχετους!!

?????????

πές μας εσύ ποιόν ψήφισες, να δούμε μας αρέσει εμάς?? Για πές....

Χαχαχαχαχαχαχα

Τωρα μαλιστα. Η ειδικος στα ενεργεισκα εκανε επερωτηση

Βαλεντίνη

Φίλε, δέν είναι ειδικός στά ενεργειακά η γυναίκα, είναι ενημερωμένη καί ξέρει τί λέει!!!! Πρίν 5 χρόνια, άν θυμάμαι καλά, είχε κοπεί το ρεύμα στην Αίγινα γιά μία ολόκληρη εβδομάδα σχεδόν !!! Είχαν εξαφανιστεί όλοι οι τουρίστες, οι επαγγελματίες στούς χώρους εστίασης πέταξαν τα πάντα!!! Όλοι τους έψαχναν γιά γεννήτριες!!! Νοικοκυριά σε απελπισία! Προσωπικά, επέστρεψα στο σπίτι μου στην Αθήνα, δεν άντεχα άλλο ( χωρίς ψυγείο κι' air condition) γιατί ήταν καλοκαίρι!!! Καταλαβαίνεις τί σημαίνει μία εβδομάδα χωρίς ρεύμα; Μάθε πρώτα καί μετά νά μιλάς!!!! Στό σπίτι σου, ούτε μία ώρα δέν μπορείς να ζήσεις χωρίς ρεύμα κι' όλοι το ξέρουμε καί τό έχουμε ζήσει!!!! Γιά περισσότερες πληροφορίες, όλο το πρώην υπουργικό συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ, έχει σπίτια στην Αίγινα.... ρώτα τους, γιά τού λόγου τό αληθές..... Ότι νά ναι, απαντήσεις, σχόλια, χωρίς επιχειρήματα, χωρίς γνώσεις, χωρίς τίποτε, τί νά πείς ....

Σαν τις Ελληνίδες πουθεναααααα λέμε

Τι αθάνατη Ελληνική ομορφιά είναι αυτήηηηηηηηη

Χαμένες ψηφοι

Ερώτηση Γεωργουλη πριν δύο τρεις βδομάδες στην Ευρωβουλη για το app που γερνάει τις φάτσες μας, ερώτηση Δουνια σημερα στην Ελληνική Βουλή για τα Volt στην Αίγινα, κι εγώ έχω κλ@σει από το γέλιο. Αχαχαχζαχαχα@&€@*%χαχα

Giannis

ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΨΕΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Η ΤΑΣΗ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΛΑΨΕΙΣ ΠΑΝΕΞΥΠΝΕ

XamenoKormi

ο Γεωργούλης ρώτησε για τα προσωπικά δεδομένα και η Δούνια ρώτησε για την περιουσία των ανθρώπων που καταστρέφεται.Εσύ απλά δεν καταλαβαίνεις...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης