Ζέρβας: Έχω μιλήσει με όλους τους συνυποψήφιους δημάρχους πλην του Ορφανού

Ζέρβας: Έχω μιλήσει με όλους τους συνυποψήφιους δημάρχους πλην του Ορφανού

Συνεχίζεται το θρίλερ για τη δεύτερη θέση στη Θεσσαλονίκη - Μόλις 365 ψήφους χωρίζουν Ζέρβα και Ορφανό με καταμετρημένο το 93,89% των ψήφοδελτίων

zervas001
Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται το θρίλερ για την δεύτερη θέση στις εκλογές του δήμου Θεσσαλονίκης.

Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει δύο 24ωρα από τότε που έκλεισαν οι κάλπες, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά για τη δεύτερη θέση καθώς η διαφορά του Κώστα Ζέρβα από τον Γιώργο Ορφανό εξακολουθεί να είναι μικρή.

Τους δύο υποψήφιους με την ενσωμάτωση στο 93,89% χωρίζουν πλέον 365 ψήφοι.

Καταγραφη_24

Στο μεταξύ ο Κώστας Ζέρβας που φιλοδοξεί να πάρει τη δεύτερη θέση και να μονομαχήσει στο β' γύρο με τον Νίκο Ταχιάο ανέφερε σήμερα πως έχει συνομιλήσει μετά το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής με τους συνυποψήφιους δημάρχους πλην του Γιώργου Ορφανού.

«Ξεκίνησα με την προοπτική να πάμε μέχρι το τέλος και να διεκδικήσουμε την δημαρχία της πόλης», δήλωσε στο radio North 98 ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, προσθέτοντας, «περιμένω την επόμενη Κυριακή για να ολοκληρωθεί αυτή η μεγάλη προσπάθεια που για εμένα ξεκίνησε πριν από 9 μήνες».

Ο κ. Ζέρβας εξήγησε πως έχει συνομιλήσει μετά το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής με τους συνυποψήφιους του δημάρχους Θεσσαλονίκης Νίκο Ταχιάο, Πέτρο Λεκάκη, Μάκη Κυριζίδη, Χάρη Αηδονόπουλο, Σπύρο Βούγια, ενώ δεν κατέστη ακόμη δυνατό να επικοινωνήσει με τον Γιώργο Ορφανό.

Όσον αφορά στην προοπτική συνεργασιών, ο κ. Ζέρβας τόνισε «με όλους μπορώ να συνεργαστώ. Με οποιονδήποτε έχει πλάνο για τη Θεσσαλονίκη και μπορούμε να βάλουμε μια προγραμματική ατζέντα πάνω στη βελτίωση των συνθηκών. Εγώ δεν ξεκινάω με αποκλεισμούς, ξεκινάω για να συνθέσω».

Κλείσιμο
Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας υπογράμμισε πως με τον ίδιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, θα πρέπει μέσα στο καλοκαίρι και πριν αναλάβει η νέα διοίκηση, να φτιαχτεί ολόκληρο το πλάνο, ώστε από 1η Σεπτεμβρίου να πιάσει δουλειά η νέα δημοτική αρχή Θεσσαλονίκης.

Στόχος μας είναι να κάνουμε τη Θεσσαλονίκη μία σύγχρονη ευρωπαϊκή μητρόπολη, μία πόλη πρωταγωνίστρια, είπε και υπογράμμισε πως ο ίδιος προέρχεται από την αυτοδιοίκηση και θα μείνει στην αυτοδιοίκηση.

Με πληροφορίες από voria.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης