Αποδοκίμασαν τον Αρβανίτη του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη: Προδότες, η Μακεδονία είναι ελληνική - Δείτε βίντεο

Αποδοκίμασαν τον Αρβανίτη του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη: Προδότες, η Μακεδονία είναι ελληνική - Δείτε βίντεο

«Ντροπή σου Νικολαΐδη» είπαν στον άλλο υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που βρέθηκε στην Κατερίνη - Φασίστες και τραμπούκους χαρακτήρισε ο Κώστας Αρβανίτης τους διαμαρτυρόμενους πολίτες

macedonia_ar
Αποδέκτες άγριων αποδοκιμασιών από πολίτες της Κατερίνης έγιναν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης και Αλέξανδρος Νικολαΐδης, το βράδυ του Σαββάτου.

Οι συγκεντρωμένοι αποδοκίμασαν τους δύο υποψήφιους ευρωβουλευτές αλλά και όσους βρέθηκαν στο κτήριο της Επιμελητηρίου Κατερίνης για την εκδήλωση της Νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Προδότες», «η Μακεδονία είναι ελληνική», «ξεφτιλισμένοι» ήταν μερικά από όσα φώναξαν οι οργισμένοι για το ξεπούλημα της Μακεδονίας με τη Συμφωνία των Πρεσπών πολίτες.

Ένταση υπήρξε και κατά την είσοδο του Κώστα Αρβανίτη στο κτήριο με διαδηλωτές να τους φωνάζουν «είστε και αριστεροί και έχετε γίνει τα κ@@@αιδα των Αμερικανών» και τον υποψήφιο ευρωβουλευτή να τους απαντά κουνώντας το σακάκι του.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ


Κλείσιμο
Την ακόμα μεγαλύτερη οργή τους προκάλεσε το γεγονός οτι αρκετοί από τους παριστάμενους κατά την έξοδό τους από το επιμελητήριο γελούσαν ειρωνικά με ορισμένους να φωνάζουν «ντροπή σου Νικολαΐδη» και άλλους να απαντούν με ειρωνικά χειροκροτήματα.

LEFTERIA.BLOGSPOT.GR ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων που εμπόδισαν τους διαδηλωτές να πλησιάσουν στο κτήριο και τους πολίτες να απαντούν «σήμερα η αστυνομία, αύριο τι;».

LEFTERIA.BLOGSPOT.GR ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ


Από την πλευρά του ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης με αναρτήσεις του στο Facebook έγραψε για τις διαμαρτυρίες από τους πολίτες αρχικά ότι «ο φασισμός και ο τραμπουκισμός δεν πέρασαν» ενώ στη συνέχεια με πιο αναλυτική δήλωσή του χαρακτήρισε τους διαμαρτυρόμενους πολίτες ως «χρήσιμους ηλίθιους» και «φασίστες».





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης