Βίντεο: Σφοδρές αποδοκιμασίες κατά Τσακαλώτου στη Θεσσαλονίκη

Βίντεο: Σφοδρές αποδοκιμασίες κατά Τσακαλώτου στη Θεσσαλονίκη

Οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και της Συμφωνίας των Πρεσπών - Υπό αστυνομικό κλοιό εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον υπουργό Οικονομικών - Η «απάντηση» Τσακαλώτου μέσω twitter

tsakalotos_ar
Σφοδρές αποδοκιμασίες επιφύλαξαν στον Ευκλείδη Τσακαλώτο πολίτες που συμμετείχαν σε διαμαρτυρία για την Συμφωνία των Πρεσπών.  Οι συγκεντρωμένοι φώναξαν συνθήματα, ενώ άλλη ομάδα είχε επιχειρήσει να μπει στην εκδήλωση, αλλά εμποδίστηκε από τους οργανωτές της. Ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών, πάντως, σχολίασε με ειρωνική του ανάρτηση στο twitter τις διαμαρτυρίες: «Ανέβασε» δύο φωτογραφίες, μία από την αίθουσα της εκδήλωσης και μία από τον εξωτερικό χώρο για να υπονοήσει εμμέσως πλην σαφώς ότι οι διαμαρτυρόμενοι ήταν ελάχιστοι.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας, με αφορμή ομιλία του υπουργού Οικονομικών στη Θεσσαλονίκη, σε ανοικτή εκδήλωση “για την οικονομία, την ακροδεξιά και την Ευρώπη” στο Ολύμπιον.
Οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Όπως μετέδωσαν το thestival.gr  και το wepost.gr, κάποια στιγμή τα πνεύματα οξύνθηκαν, μόλις οι διαδηλωτές είδαν τον κ. Τσακαλώτο και τα άλλα στελέχη που συμμετείχαν στην εκδήλωση να αποχωρούν,   άρχισαν να τους αποδοκιμάζουν και να φωνάζουν «προδότες».

Αστυνομικές δυνάμεις που είχαν αναπτυχθεί στο σημείο τους εμπόδισαν να πλησιάσουν.
Νωρίτερα, οι διαδηλωτές είχαν επιχειρήσει να «μπουκάρουν» στην εκδήλωση.


Σφοδρές αποδοκιμασίες κατά Τσακαλώτου στη Θεσσαλονίκη


Δείτε τα βίντεο από τις αποδοκιμασίες:



Κλείσιμο
Thestival.gr Διαμαρτυρία Μακεδονία



Thestival.gr Αποδοκιμασίες Τσακαλωτος Μακεδονία






Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, πάντως, επιχείρησε να διασκεδάσει τις αλγεινές εντυπώσεις, με ανάρτησή του στο twitter. Με δύο φωτογραφίες, μία από την αίθουσα της εκδήλωσης και μία από τις δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονταν απ' έξω δημιουργώντας κλοιό, για να πει ότι ήταν περισσότεροι μέσα, και λιγότεροι έξω: 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης