«Στη φόρα» τα sms Καμμένου σε Κοτζιά: «Τώρα θα απολογηθείς αλήτη» - «Μαζέψου γιατί θα σε τελειώσω»

«Στη φόρα» τα sms Καμμένου σε Κοτζιά: «Τώρα θα απολογηθείς αλήτη» - «Μαζέψου γιατί θα σε τελειώσω»

Στην πολυσέλιδη αναφορά του προς την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο πρώην ΥΠΕΞ αναφέρει ότι έλαβε στο κινητό του τηλέφωνο σειρά από άθλια, εκβιαστικά, απειλητικά και υβριστικά μηνύματα από τον τέως υπουργό Εθνικής Άμυνας - Τι απαντά ο Καμμένος

kammenos_kotzias_art
Μαίνεται η κόντρα του Νίκου Κοτζιά με τον Πάνο Καμμένο. Οι άλλοτε συνοδοιπόροι στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δίνουν... ραντεβού στη Δικαιοσύνη, καθώς ο πρώην υπουργός Εξωτερικών κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά του τέως υπουργού Εθνικής Άμυνας στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Σε αυτήν, μεταξύ άλλων, ο κ. Κοτζιάς δίνει στη δημοσιότητα τα απειλητικά μηνύματα που υποστηρίζει ότι έλαβε στο κινητό του από τον Πάνο Καμμένο. Πιο συγκεκριμένα, στην πολυσέλιδη αναφορά του προς την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αναφέρει ότι έλαβε στο κινητό του τηλέφωνο σειρά από άθλια, εκβιαστικά, απειλητικά και υβριστικά μηνύματα από τον μηνυόμενο, όπως τα ακόλουθα:

Α) Στις 15.07.2018 και ώρα 03.23 και ενώ βρισκόταν σε επίσημη επίσκεψη στην Βολιβία, έλαβε στο κινητό τηλέφωνό το εξής μήνυμα από τον μηνυόμενο: «Αρκετά ανέχτηκα τις αυθαιρεσίες σου και την μανία αυτοπροβολής σου στα ΜΜΕ. Την επόμενη φορά που θα πιάσεις στο στόμα σου εμένα ή τους ΑΝΕΛ θα σε ξεφτιλίσω δημόσια, η εμπλοκή σου με τις βίζες και τον συνέταιρο του Σόρος με τον Πλατή θα ψαχτεί και αλλοίμονο αν έχεις κάνει συναλλαγή».

Β) Στις 30.09.2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 20.12 και ενώ βρισκόταν στο Εξωτερικό για υπηρεσιακούς λόγους: «Τώρα θα απολογηθείς για τα 24.000.000 ευρώ απόρρητα … αλήτη» στις 20.32 την ίδια ημέρα «... Μαζέψου γιατί θα σε τελειώσω».

Η απάντηση Καμμένου

«Μετά από ένα μήνα αναμονής μήπως και ξαναγίνει υπουργός, ο μόνιμα δοτός και ουδέποτε εκλεγμένος αρχηγός του ανύπαρκτου ΠΡΑΤΤΩ, κατέθεσε μήνυση με τον επίσημο δικηγόρο των Γερμανών. Είμαι έτοιμος και θα καταθέσω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία στη δικαιοσύνη που τόσο φοβάται».

Κλείσιμο

Με αυτόν τον τρόπο απάντησε, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε σήμερα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και πρόεδρος του κινήματος ΠΡΑΤΤΩ, Νίκος Κοτζιάς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης