Με ποιους επιχειρηματίες θα έχουν γεύμα Μέρκελ και Τσίπρας την Παρασκευή το μεσημέρι

merkel-new1

Η γερμανική διπλωματική αντιπροσωπεία στην Αθήνα επέλεξε την συγκεκριμένη ομάδα των επιχειρηματιών και τραπεζιτών με στόχο να αναδείξει τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας όπως τις αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος

Γεύμα εργασίας με κορυφαίους επιχειρηματίες και τραπεζίτες παραθέτει την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου ο Αλέξης Τσίρας, στην Καγκελάριο της Γερμανίας, Ανγκελα Μέρκελ.

Στους επιχειρηματίες που έχουν προσκληθεί συμπεριλαμβάνονται οι εξής:

- Νίκος Καραμούζης, πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών,
- Ευτύχιος Βασιλάκης, επικεφαλής Aegean Airlines,
- Μιχάλης Τσαμάζ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ΟΤΕ στον οποίο συμμετέχει η Deutsche Telekom
- Μιχάλης Μαΐλης, πρόεδρος Ελληνό-Γερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου,
- Ευάγγελος Μυτιληναίος, επικεφαλής της ομώνυμης εταιρείας
- Μελίνα Τραυλού, επικεφαλής της Neptune Lines

  Η γερμανική διπλωματική ατπροσωπεία στην Αθήνα επέλεξε την συγκεκριμένη ομάδα των επιχειρηματιών και τραπεζιτών με στόχο να αναδείξει τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας όπως τις αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος.

Η παρουσία επιχειρηματιών και managers που σχετίζονται με τον γερμανικό παράγοντα έχει ως στόχο να παρουσιάσει τις προοπτικές της ελληνό-γερμανικής συνεργασίας σε οικονομικό επίπεδο.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

ευγενια

με συριους με αλβανους με πακιστανους με αφγανους επιχτιες που κανουν τεραστιες επενδυσεις στην ελλαδα,οπως πορνεια,ναρκωτικα,εμποριο λαθραιων τσιγαρων κ καπνου κ αλλες μπιζνες κ συνεργαζονται κ με ελληνες φιλους τους..............................

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης