Υπουργικό Συμβούλιο συγκαλεί ο Τσίπρας στον απόηχο των πολιτικών εξελίξεων

Υπουργικό Συμβούλιο συγκαλεί ο Τσίπρας στον απόηχο των πολιτικών εξελίξεων

Η συνεδρίαση θα γίνει στις 15:30 το μεσημέρι της Δευτέρας υπό την προεδρία του πρωθυπουργού 

ypourgiko-sumboulio
Τη σύγκληση του υπουργικού συμβουλίου αποφάσισε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στον απόηχο των εξελίξεων τόσο για την οικονομία και το χρέος, όσο και για το Σκοπιανό.

Η συνεδρίαση των υπουργών της κυβέρνησης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, στις 15.30 το μεσημέρι, στη Βουλή.

Η απόφαση για τη συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου ανακοινώθηκε λίγη ώρα μετά την ομιλία του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου ο οποίος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από την κυβέρνηση εμμένοντας στις πάγιες θέσεις του συμπολιτευόμενου κόμματος σχετικά με την ονομασία της ΠΓΔΜ.

«Όταν και αν έρθει η ώρα (σ.σ. της ψήφισης της συμφωνίας των Πρεσπών), θα εκτελέσουμε τη λαϊκή εντολή με το μεγαλύτερο μέσο που έχουμε, την αποχώρηση δηλαδή, από την κυβέρνηση» τόνισε χαρακτηριστικά, από το βήμα της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές ο κ. Τσίπρας θα επιδιώξει να στείλει μήνυμα φυγής προς τα μπρος μετά τις εξελίξεις και την ένταση της τελευταίας εβδομάδας από την αποχώρηση Λαζαρίδη.

Να σημειωθεί ότι νώρίτερα σήμερα, η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά είχε κάνει λόγο για «Κυβέρνηση υπό προθεσμία και επίσημα από σήμερα» αναφερόμενη σε όσα είπε ο Πάνος Καμμένος, Σε ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Twitter συμπλήρωσε: «Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης