Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ επιδεικνύουν βούληση για διατήρηση της ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο

Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ επιδεικνύουν βούληση για διατήρηση της ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο υπουργός άμυνας του Ισραήλ Αβινγκτόρ Λίμπερμαν, ανέφερε ότι η συνεργασία των τριών χωρών στηρίζεται σε κοινές αξίες και αρχές και ότι και οι τρεις χώρες είναι δημοκρατικά κράτη, που αντιμετωπίζουν τις ίδιες προκλήσεις και τα ίδια προβλήματα

cy_947
Η σημερινή τριμερής συνάντηση μεταξύ Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ αποτελεί απόδειξη της βούλησης των χωρών μας για ανάπτυξη σχέσεων ασφάλειας και άμυνας, δήλωσε ο Κύπριος υπουργός άμυνας Σάββας Αγγελίδης, μετά τις συνομιλίες που είχε με τους ομολόγους του Πάνο Καμμένο και Αβινγκτόρ Λίμπερμαν στο Συντονιστικό Κέντρο «Ζήνων» στη Λάρνακα.

Ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ότι οι τρεις χώρες αποτελούν πυλώνα σταθερότητας σε μια ασταθή περιοχή που χαρακτηρίζεται από βία.

Ο Πάνος Καμμένος Ελληνας ανέφερε ότι σήμερα με τους ομολόγους του επανέλαβαν το όραμα για μακροπρόθεσμη και βαθιά συνεργασία.

Ο υπουργός άμυνας του Ισραήλ Αβινγκτόρ Λίμπερμαν, χαρακτήρισε τις συνομιλίες παραγωγικές και ευχαρίστησε τον Κύπριο ομόλογό του για τη φιλοξενία. Ανέφερε ότι η συνεργασία των τριών χωρών στηρίζεται σε κοινές αξίες και αρχές και ότι και οι τρεις χώρες είναι δημοκρατικά κράτη, που αντιμετωπίζουν τις ίδιες προκλήσεις και τα ίδια προβλήματα. Πρόσθεσε ότι η απάντηση στις απειλές για την ασφάλεια και την ευημερία των τριών λαών πρέπει να είναι κοινή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης