Αλβανία: Συγκέντρωση πρόκληση από τους «Τσάμηδες» - Απαιτούν συγγνώμη από την Ελλάδα!

Αλβανία: Συγκέντρωση πρόκληση από τους «Τσάμηδες» - Απαιτούν συγγνώμη από την Ελλάδα!

Έξω από την ελληνική πρεσβεία στα Τίρανα φώναξαν συνθήματα και κρατούσαν πλακάτ, που έγραφαν «Τσαμουριά, Γενοκτονία. Δεν ξεχνούμε ποτέ»

Με κάθε τρόπο επιχειρούν οι Αλβανοί να βάλουν το θέμα της Τσαμουριάς στο τραπέζι του διαλόγου που διεξάγουν τα υπουργεία εξωτερικών των δύο χωρών. Αυτή τη φορά επιχείρησαν να το πράξουν με μια συγκέντρωση που πραγματοποίησαν έξω από την Ελληνική πρεσβεία στα Τίρανα η οποία έτυχε και της... σχετικής προβολής στο διεθνές πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Με τη συγκέντρωση τους αξιωσαν μάλιστα από την Ελλάδα «να ζητήσει συγγνώμη για την εις βάρος τους γενοκτονία και να τους επιτρέψει να επιστρέψουν στις περιοχές» από όπου «εκδιώχθησαν».

Όπως σημειώνει το Reuters, Ελλάδα και Αλβανία έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανομένων των συνόρων τους (sic) αλλά και τους καθεστώτος εμπόλεμης κατάστασης που δεν έχει ακόμη αρθεί μετά το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Οι συνομιλίες, σύμφωνα με την ίδια πηγή, πρόκειται να καταλήξουν έως τις 8 Απριλίου, ώστε να διασφαλισθεί ότι η Αλβανία δεν θα έχει εμπόδια στο δρόμο της για τις ενταξιακές της διαπραγματεύσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι «Τσάμηδες», αναφέρει το Reuters, είναι εξοργισμένοι επειδή τα αιτήματά τους συστηματικά παραβλέπονται καθώς και στην ιδέα ότι Αθήνα και Τίρανα μπορεί να απορρίψουν αμοιβαία όρους όπως Τσαμουριά και Βόρειος Ήπειρος.

Μιλώντας στους συγκεντρωμέρνους που βρέθηκαν στο συγκρότημα όπου στεγάζεται η Ελληνική Πρεσβεία στα Τίρανα, ο ηγέτης του Κόμματος των Τσάμηδων, Σφετίμ Ιντρίζι, είπε: Πρώτα θέλουμε μία συγγνώμη για τους χιλιάδες Τσάμηδες που σκοτώθηκαν στα σπίτια τους, και όχι στη μάχη».

«Εμείς οι Αλβανοί της Τσαμουριάς δεν θέλουμε εκδίκηση , δεν θέλουμε αλλαγή συνόρων, θέλουμε μία συγγνώμη ώστε να μπορούμε να τους συγχωρήσουμε, και οι δύο λαοί να ζήσουν ειρηνικά και να μπορέσουμε να επιστρέψουμε.

«Θέλουμε να γυρίσουμε στα σπίτια μας, να ανακτήσουμε το στάτους που είχαμε προτού βιαίως απομακρυνθούμε. Δεν απαιτούμε τις περιουσίες μας, θέλουμε την πατρίδα μας και η πατρίδα μας είναι η Τσαμουριά», δήλωσε ο Ιντρίζι χειροκροτούμενος από το ειρηνικό, όπως αναφέρει το Reuters, πλήθος.

Οι διαδηλωτές κρατούσαν πλακάτ που έγραφαν «Τσαμουριά, Γενοκτονία. Δεν ξεχνούμε ποτέ».
ΣΧΟΛΙΑ (194)

Νίκος

Τσάμηδες Τουρκαλβανοι ελάτε να σας κεράσουμε καμία τσικουδιά να το λύσουμε και το πρόβλημα.

νηρέας

Οταν πολεμούσαν οι Ελληνες τους Ιταλούς και Γερμανούς Με ποίους ήταν οι Αλβανοί ? Μας δουλεύουν ..

ΓΙΩΡΓΟΣ

ΕΓΩ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ ΣΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΨΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ !!!

Χριστιανική αγάπη

Mπράβο, ποτέ δεν είναι αργά, οι ηθικές αρετές και οι χριστιανικές αρχές σας, πρέπει να αναδεικνύονται όπως τις δίδαξε ο Ιησούς. Ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος θα δεχτεί σίγουρα τη συγγνώμη σας...

Ρίτα

Μάθανε για τους κουκουλοφόρους του Τσίπρα και πλάκωσαν και οι τσάμηδες που ήταν συνεργάτες των Γερμανών.

ΜΠΟΥΖΝΤΟΥΛΙΚΣ

ΟΙ ΜΗΣΤΙΚΟΙ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ

giannis

Ο φούστης ο τούρκος δικτάτορας τους έχει ξεσηκώσει όλους μα όλους γύρω από την Ελλάδα, βλέπουν ότι κυβερνούν ψοφίμια και την Ευρώπη να λιάζεται... και το εκμεταλλεύονται, ο θεός να βάλει το χέρι του.

Διευκρίνηση

O Σκαρδέμπεης (Γιώργος Καστριώτης) που γιορτάζουν ως ήρωα τους στην Αλβανία, και οι τσάμηδες, ήταν πρωταγωνιστής στον αγώνα τους κατά των Τούρκων.

@Αλβανός

Και τώρα είναι πιστοί σύμμαχοι,όπως είναι εδώ και 200 χρόνια...Τα κόκαλα του Σερβοαλβανού Σκεντέρμπεη τρίζουν αιώνες τώρα...

Γιάννης

Δυστυχώς είχαμε και εμείς σκοτεινές σελίδες στην ιστορία μας που επιμελώς αποκρύβονται ακόμα και σήμερα, και δεν διδάσκονται και σε κανένα σχολικό βιβλίο . ......... Οχι ότι και όλοι οι γείτονές μας δεν έκαναν είτε γενοκτονίες του Ελληνισμού είτε εθνοκαθάρσεις. ........ Για τους Τσάμηδες τώρα. Στην Θεσπρωτία έκαναν αυτοί που τα έκαναν τα εγκλήματά τους είτε συνεργαζόμενοι με τους Ιταλογερμανούς , είτε και απο μόνοι τους είτε σε ασκέρια άλλα εγκλήματα πάντοτε είς βάρος των χριστιανών Ελλήνων. ......... Αυτό όμως δεν δικαιολογεί με τίποτε να εφαρμόσεις την εκδικητική λογική του φασισμού, του ναζισμού, του κομμουνισμού, αυτό το περί συλλογικής ευθύνης αρα και συλλογ8ικής τιμωρίας χωρίς διάκριση . Δηλαδή για την περίπτωση αυτή, του ξεπαστρέματος αυτών. ....... Α:υτό έγινε μετά την λήξη και αποχώρηση των Γερμανών κατακτητών . Οπου η τότε πρώτη μεταπολεμική κυβέρνηση του Μάξιμου έστειλε τον στρατηγό αρχηγό του ΕΔΕΣ Ναπολέοντα Ζέρβα ως επικεφαλής τακτικού στρατού να εξαφανίσει απο προσώπου γής στον νομό Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων τους Τσάμηδες. . Να πληρώσουν αυτοί που έκαναν τα εγκληματα ναι . Οχι όμως και ενα σωρό αθώα γυναικόπαιδα εν ήδη εκδίκησης. ........ Δεν συνάδουν αυτές οι ενέργειες τότε με τον Ελληνικό πολιτισμό. .... Γίναμε έτσι ένα απο τα ίδια με τους Βούλγαρους κομιτατζήδες και τους Τούρκο Τσέτες στην Σμύρνη το 1922.

Νά πλένεστε

Όταν μιλάς νά πλένεις πρώτα τόν εγκέφαλο σού γιατί βγάζεις βρώμικες σκέψεις κατάλαβες Αχμέτι????????

Γιάννης

@ Νά πλένεστε 25/02/2018 17:29 ............... "Πλύνε" εσύ καλύτερα τον εγκέφαλό σου, ξεστραβώσου, διάβασε ιςτορία και από άλλες πηγές αξιόλογους Ελληνες ιστορικούς , και αφού τα κάνεις αυτά βάλε τον εγκέφαλό σου να δουλέψει . Να σκεφτεί και λίγο.

Γιάννης

@ Τι λές? 25/02/2018 17:32 ........... Αρκετά σαφής νομίζω ότι ήμουν σε αυτά που έγραψα. Μια σκοτεινή σελίδα της Ελληνικής ιστορία ήταν αυτή. .... Ναι οι Τσάμηδες οι περισσότεροι αυτοί που έβαψαν τα χέρια τους με Χριστιανικό Ελληνικό αίμα, και ειδικά μετά την σφαγή στην Παραμυθιά σε συνεργασία που την έκαναν σε συνεργασία με τους κατακτητές, έμαθαν μέσες άκρες τι θα τους περιμένει όταν φύγουν οι Γερμανοί από την Ελλάδα. ..... Το σύνολο σχεδόν αυτών όλων των εγκληματιών την .... εκανε με ελαφρά πηδηματάκια προς Αλβανική μεριά. ..... Το θέμα του σχόλιου μου ήταν γιατί μετά την αποχώρηση των κατακτητών και την φυγή μεγάλου αριθμού δολοφόνων Τσάμηδων, υπήρξε η εκδικητική μανία του Ελληνικού κράτους που έριξε λεπίδι και φωτιά σε Τσάμηδες που δεν εφταιγαν σε τίποτε ακόμα και σε γυναικόπαιδα. ...... Και κατόπιν δήμευσε όλες τις περιουσίες τους και τις έδωσε σε Χριστιανούς. .... Κάτι αντίστοιχο έγινε σαν αυτό που έκαναν και οι Τούρκοι με τις σφαγές και τις δημεύσεις των Ελληνικών περιουσιών σε Ιμβρο και Τένεδο , Σμύρνη , και σε άλλους τόπους οπου ζούσε και άκμαζε ο Ελληνισμός. ........ Αυτά που κατηγορούμε στους Τούρκους ότι έκαναν, το κάναμε και εμείς σαν κράτος με τους Τσάμηδες. Αλήθειες που μας πονάνε , αλλά καλό είναι να μην αποκρύπτονται και τα δικά μας κατορθώματα

Τι ακριβώς

Κάναμε ;διώξαμε αβαρους Οθωμανούς εποίκους να μην μας πάρουν τη γη και τα κεφάλια και συγκρίνεται με ξεπάστρεμα 4000 ετών πλυθησμων απο εισβολείς ; Οκ ας πας στον Φιλη να διδάξετε ιστορία . Ήμαρτον οι Έλληνες απο τους Οθωμανούς και τα τσιράκια τους που τα πιο πολλα γίνανε τσιράκια του χιτλερ δεινοπάθησαν ας θυμηθούμε οτι μανάδες σημάδευαν τα παιδιά τους να μην τα πάρουν σε χαρέμια η γιουσουφάκια προκαλούσαν αναπηρίες να μην τα πάρουν γενίτσαρους τα έκρυβαν ήταν Σκλάβοι απολίτιστων μπαισεξουαλ που έφεραν πληθυσμούς απο τον Καύκασο για να αλλοιώσουν τα Βαλκάνια και μεσα απο την καφρίλα φτιάξανε νεο Αλβανούς αφου τα αρχαία αλβανικά ούτε καν υπάρχουν οταν μιλάμε ας δουμε πρώτα ντοκουμέντα απο τους Ρωμαίους και τους βυζαντινούς

Γιάννης

@ Τι ακριβώς 26/02/2018 00:19 ............. Τι ακριβώς?, Θα σου απαντήσω τι ακριβώς. 1ον Εισαι εντελώς ανιστόρητος. 2ον.Αυτή η φυλή των Τσάμηδων από αρχαιοτάτων χρόνων βρίσκονταν στα μέρη της Θεσπρωτίας κυρίως και εν μέρει στον νομό Ιωαννίνων. Την εποχή της Τουρκοκρατίας ήταν χριστιανοί. Οι Τούρκοι κατακτητές ήθελαν ένα αντίβαρο προς τον Αλή πασά των Ιωαννίνων. Προσέγγισαν τους προύχοντές τους και τάζοντας τους οτι οσοι εξισλαμιστούν θα αποκτήσουν δικαιώματα και δεν θα πληρώνουν φόρους ή αλλα χαράτσια που πλήρωναν στους Τούρκους ολοι οι σκλαβωμένοι Ελληνες. ....... Κάπου εκει άρχισαν οι τοπικές κόντρες και αναπτύχθηκαν τα μίση και τα πάθη. ....... Και στις αρχές του περασμένου αιώνα οι Ιταλοί οι άλλοι...... καλοί μας γείτονές και φίλοι μας, με διαφόρους τρόπους υποδαύλιζαν τα μίση και τα πάθη μεταξύ των Ελλήνων και των Τσάμηδων για δικό τους όφελος. ...... Δεν τους έφεραν οι Οθωμανοί τότε όπως ισχυρίζεσαι. ....... Μέχρι που εφυγαν ή ξεπαστρεύτηκαν ειχαν κανονικά την Ελληνική υπηκοότητα και με ίδες ταυτότητες και διαβατήρια. ........... Στην Ιταλία δε κάπου δυο χρόνια πριν, βρέθηκα στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου οπου διέμενα. Οι πριν από εμένα ηταν ένα ζευγάρι απόγονοι Τσάμηδων. Τα διαβατήριά τους στο εξώφυλο εγραφαν σε δύο γλώσσες ότι ο κάτοχός του είναι μακρά διαμένων στην Αλβανία. Ούτε η Αλβανία καλά καλά δεν τους αναγνώρισε ακόμα ως καθαρούς Αλβανούς.

Τι λές?

Σε ποιά εγκλήματα αναφέρεσαι?Οι Τσάμηδες έφυγαν μαζί με τους Γερμανούς.Επειδή ήξεραν τι θα επακολουθήσει λόγω των εγκλημάτων συμπατριωτών τους.

Μαχαίραν έδωκες; Μαχαίραν θα λάβεις.

Ας πρόσεχαν οι φασιστοναζι Τσαμουραίοι. Τώρα πεινάνε και θέλουν Ευρώπες ε; Τα λάθη, όμως, πληρώνονται και σε ένα λαό με την ιστορία της Ελλάδας τα λάθη πληρώνονται ακόμη πιο ακριβά. Ας πρόσεχαν.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ---ΑΡΚΕΤΟΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ----ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΑΝΗΨΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ-----ΑΠΟ ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ ΛΟΧΙΑ ΠΑΤΤΑΚΟΥ-----ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ----ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ---ΚΑΣΣΕΤΕΣ --ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑΣ -- ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ----------ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ------ΚΩΔΙΚΟΣ FBI----ΠΑΡΑΣΥΝΘΗΜΑ ΚΥΨΕΛΗ --ΣΥΝΘΗΜΑ -- ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΛΙ

Ανδρεας Χ.

Οι Τσάμηδες ,τάχθηκαν από την αρχη της εισβολής των στρατευματων τού Αξονα στην Ελλάδα εναντιον της Ελλάδος .Εσφαξαν χιλιάδες συντοπίτες τους Ελληνες και με την υποχώρηση των Κατοχικών Δυνάμεων εφυγαν κι'αυτοί μαζί τους διοτι θά αντιμετώπιζαν την οργή των συγγενών των σφαγιασθέντων αλλά και της Ελληνικής Δικαιοσύνης πού θα επεφτε αμείλικτα επί των κεφαλών τους.Τώρα εχουν τό θράσος να προκαλούν τα θύματά τους με την απόδοση τιμών στούς φονιάδες των Ελλήνων?Ξύνονται στη γκλίτσα τού τσοπάνη και θα εισπράξουν ο,τι τούς αξίζει και καθόλου δεν ευθύνεται η Ελληνική πλευρά.Ανδρεας Χ.

Γιάννης Γ

@ Ανδρεας Χ. 26/02/2018 03:16 .......... Αγαπητέ μου, πουθενά δεν υποστήριξα ότι μετά το τέλος του πολέμου να "συγχωρεθούν και να αμνηστευτούν" αυτοί οι εγκληματίες Τσάμηδες για τα αισχρά εγκλήματά τους στον τόπο μας. . . Αλλά το να γίνουμε τότε κάτι σαν μια από τα ίδια με αυτούς που έκαναν κάτι αντίστοιχα εγκλήματα όπως με αυτά που έκαναν οι Τούρκοι κατά την διάρκεια της Μικρασιατικής καταστροφής εις βάρος του εκει Ελληνισμού, των Βουλγάρων κομητατζίδων με αυτά που εκαναν εις βάρος των Ελλήνων στην ανατολική Μακεδονία, Ε! όχι . . Όχι να πράξουμε τα ίδια με το σκεπτικό της συλλογικής ευθύνης, δηλαδή να την πληρώσουν ολοι. Ακόμα και με τα γυναικόπαιδα των Τσάμηδων ασχολήθηκαν. Η τότε πρώτη μεταπολεμική κυβέρνηση με τα στρατιωτικά αποσπάσματα που έστειλε, με επικεφαλής τον αρχηγό του ΕΔΕΣ στρατηγό Ναπολέοντα Ζέρβα, από όπου περνούσαν εκαιγαν και σκότωναν. Και δήμευσε η τότε κυβέρνηση όλες τις περιουσίες τους ...... Δεν συνάδουν όλα αυτά με τον Ελληνικό πολιτισμό. Και αυτή είναι μια μαύρη σελίδα της Ελληνικής ιστορίας μας. Που επιμελώς αποκρύπτεται και από τα σχολικά βιβλία. ...... Αυτές οι πράξεις είναι η ειδοποιός διαφορά μου.

Ian 10

Στείλτε τους εδώ Αλβανούς πίσω να χάσουνε τα εμβάσματα στην οικονομία τους και τέλος το τσάμικο γιατί παραέγινε το κακό με τους αριστερούς κατσαπλιάδες που κυβερνάνε

Α

Προφανως μονο αν γινετε κατι κατα των χριστιανων θεωρειται γενοκτονια πχ Αρμενιων, Ελληνων μικρας ασιας και αυτα αλλα κανενας δεν λεει για οσους μουσουλμανους πολιτες σφαγιαστηκαν ολα αυτα τα χρονια στα βαλκανια φυσικα εσεις το θεωρειτε σωστο οπως και εκεινοι θεωρουν σωστο που σκοτωσαν τοσους χριστιανους

Ιστορική προοπτική

Στην Ευρώπη, και γενικά στον κόσμο, δεν γίνονται πια θρησκευτικοί πόλεμοι, αλλά λόγω διάφορων δικτατόρων και παρανοϊκών ομάδων που με αφετηρία εθνικιστικά ή άλλα παρανοϊκά κηρύγματα καταφέρνουν και παρασέρνουν τους πιο βίαιους. Πριν τον 20ο αιώνα, ναι, υπήρχαν θρησκευτικοί πόλεμοι, αλλά όχι πια, η γνώση έχει προχωρήσει.

athan

Στα μουσουλμανικα κρατη οι χριστιανοι εχουν εξαφανιστει...Σε αντιθεση με κρατη χριστιανικα που υπαρχουν μουσουλμανοι που ζουνε καλυτερα απ οτι θα ζουσαν στη πατριδα τους... Επισης στα βαλκανια πολλοι χριστιανοι σκοτωσαν πολλους αλλους χριστιανους.(κροατες φασιστες τους σερβους) Το τι θεωρουμε σωστο εδω,σιγουρα δεν ειναι να κανουμε τις υπηρετριες στους μεγαλους της καθε εποχης κ μετα να κλαιμε σα κοριτσακια επειδη χασαμε τ αυγα κ τα πασχαλια... Αμα δε σου αρεσει εδω γυρνα στο χωριο σου στην Αλβανια...

Για ενημέρωση

Αν και οι πιο πολλοί είναι αγνωστικιστές στην Αλβανία, στη δημόσια διοίκηση της Αλβανίας η πλειοψηφία είναι χριστιανοί (καθολικοί και ορθοδόξοι). Άλλωστε ο Πάπας επέλεξε τη γειτονική (και για την Ιταλία) Αλβανία να επισκεφτεί ως πρώτο Ευρωπαϊκό προορισμό του εκτός Ιταλίας. Οι τσάμηδες είναι στην πλειοψηφία τους (θεωρητικά) μουσουλμάνοι, αλλά, όπως και οι πιο πολλοί Αλβανοί, δεν είναι ιδιαίτερα θρησκευόμενοι.

@πρός ενημέρωση

Η Τουρκία έχει καταστήσει απόλυτο προτεκτοράτο την Αλβανία,με στρατιωτικές-ναυτικές βάσεις και με εκατοντάδες σουνιτικές θεολογικές σχολές-μεντρεσέδες....Η Αλβανία σύμφωνα με το ισλαμικό ινστιτούτο ερευνών είναι δυστυχώς η ταχύτερα ισλαμοποιούμενη χώρα στην Ευρώπη....

Ελ

Καλά να πάθουν οι Έλληνες. Νόμιζαν ότι οι Αλβανοί θα παραμείνουν μια ζωή ανειδίκευτοι εργάτες. Έκαναν τόσα μαύρα λεφτά από τις δύο και τρεις δουλειές που είχε ο καθένας και αγοράζουν ή ανοίγουν δικές τους επιχειρήσεις (φούρνους κλπ). Τα παιδιά τους είναι σε όλα τα υψηλόβαθμα ΑΕΙ και με την ελληνική ιθαγένεια πλασάρονται για Έλληνες στο εξωτερικό. Οι άνθρωποι γελάνε με τους Έλληνες εδώ και πολλά χρόνια και καλά κάνουν. Αφού οι Έλληνες είναι άχρηστοι και δεν μπορούν ούτε το σπίτι τους να καθαρίσουν.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

famellos_main02

Η τοπική κοινωνία είναι εξαγριωμένη με την πώληση των μονάδων της ΔΕΗ - Οι εργαζόμενοι φώναζαν συνθήματα όπως «Τσίπρα, Σταθάκη ακούστε το καλά, το ξεπούλημά σας, θα μείνει στα χαρτιά» - Έφυγε από την πίσω πόρτα σαν κυνηγημένος ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος

26
tsipras-kammenos_main01

Νέες αναταράξεις στην κυβερνητική συμμαχία προκαλεί το Σκοπιανό - Καταγγελίες του προέδρου των ΑΝΕΛ για υποκινούμενους από τη ΝΔ προπηλακισμούς  στελεχών του και επιχείρηση εξαγοράς βουλευτών - Τζανακόπουλος:  Η συμφωνία θα κυρωθεί με ευρεία κοινοβουλευτική πλειοψηφία

47