Διαβάστε το κείμενο γαλάζιων στελεχών που ζητούν εκλογή προέδρου της ΝΔ το Νοέμβριο

Διαβάστε το κείμενο γαλάζιων στελεχών που ζητούν εκλογή προέδρου της ΝΔ το Νοέμβριο

Εμμέσως απαντούν στην πρωτοβουλία των βουλευτών που ζητούν η διαδικασία εκλογής να παγώσει μέχρι τον Μάρτιο του 2016 -

Διαβάστε το κείμενο γαλάζιων στελεχών που ζητούν εκλογή προέδρου της ΝΔ το Νοέμβριο
Μετά τη δημοσιοποίηση της πρόθεσης βουλευτών της ΝΔ να ζητήσουν το πάγωμα της διαδικασίας εκλογής προέδρου της ΝΔ και τον προσδιορισμό της ανάδειξης νέου προέδρου για τον Μάρτιο του 2016, άλλα στελέχη της συντηρητικής παράταξης ζητούν να εκλεγεί νέος αρχηγός στις 22 Νοεμβρίου όπως έχει ήδη δρομολογηθεί.

Το κείμενο υπέρ της ενότητας της Παράταξης και διεξαγωγής των εκλογών ανάδειξης προέδρου στις 22 Νοεμβρίου, όπως προβλέπει το καταστατικό του κόμματος, κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες το κείμενο συντάχθηκε χθες βράδυ και από το πρωί υπογράφουν χιλιάδες μέλη της ΝΔ σε όλη την Ελλάδα, Πρόεδροι Νομαρχιακών και νεολαίοι, σε μία προσπάθεια να εκφραστεί η βούληση της γαλάζιας βάσης για ανάδειξη αρχηγού το συντομότερο δυνατό.

Διαβάστε τι αναφέρει το κείμενο των γαλάζιων στελεχών που ζητούν εκλογή νέου προέδρου στις 22 Νοεμβρίου:


«Η Νέα Δημοκρατία ιστορικά αποτελεί την Παράταξη των μεγάλων εθνικών επιλογών, αποτελώντας σταθερά του πολιτικού συστήματος εδώ και δεκαετίες. Η 41χρονη πορεία του κόμματος στηρίχθηκε στη βαθιά πίστη για τηΔημοκρατία αλλά και τη μαχητικότητα για την προάσπιση του εθνικού συμφέροντος.

Σήμερα, μετά από την ήττα των εκλογών του Σεπτεμβρίου, η Παράταξη πρέπει να μείνει ενωμένη και είναι υποχρέωση όλων μας να συμβάλουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Για το σκοπό αυτό και έπειτα από την εντολή του κ. Ε.Μεϊμαράκη να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες διαδοχής του, είναι ζωτικό για την επόμενη ημέρα της Νέας Δημοκρατίας να προχωρήσει απρόσκοπτα η διαδικασία εκλογής, όπως έχει ορίσει ήδη η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή για τις 22 Νοεμβρίου εφαρμόζοντας ρητά το Καταστατικό.

Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να αλλάξει και σ' αυτή την αλλαγή οφείλουμε όλοι μας να την οδηγήσουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι να αναγεννηθούμε».

Αξίζει να σημειωθεί πως ανάλογη κίνηση είχε γίνε και το 2009, με χιλιάδες μέλη του κόμματος να ζητούν τότε το άνοιγμα των διαδικασιών στη βάση του κόμματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης