Βουλευτές της ΝΔ ζητούν να «παγώσει» η διαδικασία εκλογής νέου προέδρου

Βουλευτές της ΝΔ ζητούν να «παγώσει» η διαδικασία εκλογής νέου προέδρου

Με το επιχείρημα ότι διασύρεται το κόμμα, βουλευτές μεταξύ των οποίων ο Μάριος Σαλμάς ζητούν η εκλογή νέου προέδρου της ΝΔ να γίνει τον Μάρτιο του 2016 όπως προέβλεπε η προηγούμενη απόφαση της ΚΟ και της Πολιτικής Επιτροπής

Βουλευτές της ΝΔ ζητούν να «παγώσει» η διαδικασία εκλογής νέου προέδρου
Κίνηση βουλευτών της ΝΔ για να «παγώσει» η διαδικασία εκλογής νέου προέδρου του κόμματος βρίσκεται σε εξέλιξη στη Βουλή εν όψει της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 18:00 σήμερα το απόγευμα.

Με το επιχείρημα ότι διασύρεται το κόμμα με όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες, ομάδα βουλευτών με προεξάρχοντα τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μάριο Σαλμά προετοιμάζουν παρέμβαση στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας προτείνοντας να σταματήσουν οι διαδικασίες διαδοχής και να ισχύσει η προηγούμενη απόφαση της ΚΟ και της Πολιτικής Επιτροπής σύμφωνα με την οποία η αλλαγή ηγεσίας ήταν προγραμματισμένη για τον προσεχή Μάρτιο του 2016. Με την πρόταση του κ. Σαλμά συμφωνούν κατά πληροφορίες και πολλοί συνάδελφοί του βουλευτές, οι οποίοι υπολογίζονται σε περίπου 30.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης