ΠΑΣΟΚ κατά Πανούση: Επικίνδυνο να αντιμετωπίζεται η βια με απραξία

ΠΑΣΟΚ κατά Πανούση: Επικίνδυνο να αντιμετωπίζεται η βια με απραξία

Η θεωρία του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι δεν χρειάζεται να λαμβάνουμε προληπτικά μέτρα αφού παρά την παρουσία των αστυνομικών αρχών, ούτως ή άλλως, έχουμε εγκληματικές ενέργειες και  επιθέσεις, σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη

ΠΑΣΟΚ κατά Πανούση: Επικίνδυνο να αντιμετωπίζεται η βια με απραξία
Συνέχεια στην κόντρα που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία 24ωρα με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση δίνει το ΠΑΣΟΚ.

Η Χαριλάου Τρικούπη κατηγορεί τον κ. Πανούση ότι έχει αναγάγει την απραξία «σε πολιτική αντίληψη για την αντιμετώπιση αντικοινωνικών πρακτικών και τυφλών πράξεων βίας»  γεγονός που ενισχύει την ανεξέλεγκτη δράση των τραμπούκων και δημιουργούν αίσθημα  ανασφάλειας στην κοινωνία.

Κλείσιμο
Όπως σημειώνει το ΠΑΣΟΚ «η πολιτική της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, που υλοποιεί ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης κ Πανούσης, συμπυκνώνεται στη θεωρία ότι, αφού παρά την παρουσία και τη δράση των αστυνομικών αρχών, ούτως ή άλλως, έχουμε εγκληματικές ενέργειες και  επιθέσεις και άρα δεν χρειάζεται να λαμβάνονται προληπτικά και αποτρεπτικά  μέτρα, είναι  βαθειά  επικίνδυνη για την προστασία και ασφάλεια των πολιτών».
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης