Πέτρος Μπελέρης: Περιοδεία στη Χίο μαζί με τον Νότη Μηταράκη για την υποψηφιότητα του πατέρα του

Πέτρος Μπελέρης: Περιοδεία στη Χίο μαζί με τον Νότη Μηταράκη για την υποψηφιότητα του πατέρα του

Βουνό, Καλλιμασιά, Καλαμωτή, Πυργί και Κώμη ήταν οι σταθμοί επίσκεψης του Πέτρου Μπελέρη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στη Χίο ενόψει Ευρωεκλογών

mitarakis-beleris-1
Τη Χίο επισκέφθηκε χθες ο Πέτρος Μπελέρης, γιος του εκλεγμένου Δημάρχου Χειμάρρας και υποψηφίου Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Φρέντη Μπελέρη, που κρατείται εδώ και έναν χρόνο από την Κυβέρνηση Ράμα στις φυλακές της Αλβανίας, κατόπιν πρόσκλησης του γαλάζιου Βουλευτή του νησιού και πρώην Υπουργό, Νότη Μηταράκη.

Η περιοδεία Μπελέρη-Μηταράκη ξεκίνησε από το Δημαρχείο Χίο και τη συνάντηση που είχαν με το Δήμαρχο, Ιωάννη Μαλαφή. Στη συνέχεια, μετέβησαν σε 4 χωριά του νησιού (Βουνό, Καλλιμασιά, Καλαμωτή, Πυργί και Κώμη), όπου σε καθένα από αυτά είχαν συναντήσεις με ντόπιους υποστηρικτές της παράταξης. Η αγκαλιά του κόσμου ήταν ανοιχτή για τον Μπελέρη, καθώς όπως είπε κάποιος «τον περιμένουμε να μας επισκεφθεί πλέον ως Ευρωβουλευτής, ως ελεύθερος πολίτης».

Ο Πέτρος, που έχει αναλάβει το δύσκολο έργο του προεκλογικού αγώνα του πατέρα του, έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τον κόσμο και στη συνάντηση με τα μέλη της ΔΕΕΠ ΝΔ της Χίου, όπου επικράτησε το αίσθημα υπέρ ψήφου στον Μπελέρη «για λόγους εθνικούς, ιστορικούς και δικαιοσύνης».

Είναι χαρακτηριστική η διείσδυση της υποψηφιότητας του Μπελέρη, όπως μαθαίνουμε, σε ακριτικές περιοχές, καθώς κουβαλά ένα έντονα εθνικό πρόσημο.

Η ανάρτηση του Ν. Μηταράκη

Κλείσιμο
Με τον Πέτρο Μπελέρη, γιο του υποψηφίου Ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία, Φρένηη Μπελέρη, στη Χίο. Συναντηθήκαμε και συζητήσαμε με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και με κατοίκους σε Καλλιμασιά, Κώμη και Βουνό που επισκεφτήκαμε. Η στήριξη του Φρέντη Μπελέρη στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου είναι στήριξη στη Δημοκρατία.




Ειδήσεις σήμερα:

«Υπαίθριο κλουβί»: Καταδίκη-κόλαφος για τη Μόρια επί ΣΥΡΙΖΑ από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

Πέθανε στα 51 του ο «Εσκομπάρ» της Κρήτης - Αποφυλακίστηκε με άδεια λίγων ωρών ο γιος του για να πάει στην κηδεία


Ένας νεκρός και 30 τραυματίες από αναταράξεις σε πτήση Λονδίνο - Σιγκαπούρη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης