Μαρινάκης στο συνέδριο της ΝΔ: Να στείλουμε μήνυμα ότι δεν θα υπάρξει δεύτερη φορά στη συμφορά

Μαρινάκης στο συνέδριο της ΝΔ: Να στείλουμε μήνυμα ότι δεν θα υπάρξει δεύτερη φορά στη συμφορά

«Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, εμείς είπαμε αλήθειες όταν άλλοι έλεγαν λεφτά υπάρχουν» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

pavlos-marinakis
«Οι εκλογές αυτές δεν έχουν χώρο για ένα απλό μήνυμα, όλα αυτά που καταφέραμε τα χτίσαμε μαζί, τα θεμέλια αυτά είναι γερά και ξέρετε πόσο δύσκολα χτίστηκαν. Ο μόνος λοιπόν τρόπος να διορθώσουμε και αυτά που μας ενοχλούν, είναι να συνεχίσουμε να χτίζουμε πάνω σε όσα έχουμε καταφέρει», υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στο συνέδριο της ΝΔ.

«Το χάος ούτως ή άλλως, γιατί αυτή είναι η εναλλακτική -δεν υπάρχει κάποια άλλη, το έχουμε ζήσει στο πετσί μας και δεν πρέπει να επιστρέψει. Όλοι λοιπόν μαζί, όλες και όλοι ενωμένοι, πάμε για μια μεγάλη νίκη στις 9 Ιουνίου. Μία νίκη που θα στείλει ένα μήνυμα ότι δεν θα υπάρξει δεύτερη φορά στη συμφορά», είπε ο κ. Μαρινάκης.

Κάνοντας μιας ιστορική αναδρομή και στη δική του προσωπική πορεία εντός της ΝΔ, από όλα τα πόστα που πέρασε, τόνισε ότι «η ΝΔ άντεξε στο χρόνο. Γιατί άντεξε στο χρόνο; Γιατί έμεινε πιστή στις ιδέες της».

« Η παράταξη αυτή ξέρει να υποδέχεται και νέα μέλη και ανθρώπους από διαφορετικές αφετηρίες, γιατί η παράταξη αυτή γνωρίζει ότι για να αντέξει στο χρόνο πρέπει να πολιτικά γενναιόδωρη. Όμως, όσοι καινούριοι φίλοι έρχονται, έρχονται με σεβασμό σε όλες αυτές τις κατακτήσεις όλων αυτών των δεκαετιών. Ίσως είναι και η πιο τρανή δικαίωση για τις ιδέες μας», τόνισε ο κ. Μαρινάκης αναφερόμενος στη διεύρυνση.

«Δεν ζυγίσαμε την αξία της ανθρώπινης ζωής, δεν επιλέξαμε νεκρούς «δικούς μας» και «δικούς τους», σεβόμαστε όλους το ίδιο. Δεν κάναμε ποτέ καμπάνια ή προεκλογική εκστρατεία επάνω σε ένα τραγικό γεγονός. Δεν διχάσαμε στήνοντας δημοψηφίσματα μίσους, χωρίς καμία ουσία. Δεν παίξαμε την τύχη της πατρίδας μας ποτέ στα ζάρια. Δεν στήσαμε ανύπαρκτα σκάνδαλα με μόνο στόχο να βάλουμε τους πολιτικούς μας αντιπάλους στη φυλακή», υπογράμμισε ο κ. Μαρινάκης, μιλώντας για τους πολιτικούς αντιπάλους της ΝΔ.


Ειδήσεις σήμερα:

Διασύνδεση ταμειακών με POS: «Αγνοούνται» 10.000 έως 12.000 επιχειρήσεις - Ξεκινά κυνηγητό από την ΑΑΔΕ

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ απαντά στους επικριτές της για τις λεσβιακές σκηνές: Ένιωθα ασφαλής


Μεγάλη φωτιά στην Ιεράπετρα - Μήνυμα από το 112 για εκκενώσεις οικισμών, πνέουν ισχυροί άνεμοι έως 8 μποφόρ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης