Γιώργος Καραμέρος - ΣΥΡΙΖΑ: Τις δομές του κόμματος δεν τις διαλύουμε, τις βελτιώνουμε

Γιώργος Καραμέρος - ΣΥΡΙΖΑ: Τις δομές του κόμματος δεν τις διαλύουμε, τις βελτιώνουμε

«Θα μπορούσε να είναι πιο πλήρες το ερωτηματολόγιο, θα μπορούσε να υπάρξει ενημέρωση προηγουμένως στην Πολιτική Γραμματεία» πρόσθεσε ο βουλευτής του  ΣΥΡΙΖΑ

karameros
«Τις δομές του κόμματος δεν τις διαλύουμε, τις βελτιώνουμε. Οι δομές, οι διαδικασίες και τα όργανα πρέπει να γίνονται σεβαστά σε ένα κόμμα» δήλωσε το πρωί της Τρίτης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Καραμέρος, στον απόηχο όσων είπε από το Λονδίνο το βράδυ της Δευτέρας ο Στέφανος Κασσελάκης.

Παράλληλα ο κ. Καραμέρος τόνισε ότι «ήρθε ή ώρα να ξεριζώσουμε το ζιζάνιο της διχόνοιας» τονίζοντας πως το κόμμα θα πρέπει να είναι σοβαρό, αξιόπιστο και να σταματήσει την εσωστρέφεια.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz9nfx2nl729)


Κλείσιμο
Όσον αφορά το ερωτηματολόγιο Κασσελάκη που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και νέους εσωκομματικούς τριγμούς στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Καραμέρος είπε «νομίζω ότι καλό είναι να εκφράζεται η βάση, οι ψηφοφόροι και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που παρακολουθούν τις δημοκρατικές διαδικασίες, από την άλλη ανησυχούν για την πορεία του κόμματος. Πιστεύω όλοι μπορούν να κάνουν ένα βήμα στο πλάι για να προχωρήσουμε στο Συνέδριο και τις Ευρωεκλογές».

«Θα μπορούσε να είναι πιο πλήρες το ερωτηματολόγιο, θα μπορούσε να υπάρξει ενημέρωση προηγουμένως στην Πολιτική Γραμματεία. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα μέλη, το θέμα είναι τι θες να κάνεις με το ερωτηματολόγιο κι αν έχεις διαβουλευτεί με τα όργανα προηγουμένως» συμπλήρωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδήσεις σήμερα:

Στην υπηρεσία καθαριότητας εργαζόταν με τηλεργασία ο 46χρονος από τους παλαιοχριστιανούς - Αμειβόταν με €1.018

Από Αφίδνες και Μέγαρα η είσοδος των τρακτέρ στην Αθήνα - Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν σήμερα

Αυτοκτόνησε η 36χρονη πορνοστάρ Κάγκνεϊ Λιν Κάρτερ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης