Νέος πονοκέφαλος στον ΣΥΡΙΖΑ: «Όχι» Κασιμάτη στη χρήση της υπογραφής της σε προτάσεις νόμων

Νέος πονοκέφαλος στον ΣΥΡΙΖΑ: «Όχι» Κασιμάτη στη χρήση της υπογραφής της σε προτάσεις νόμων

Δεν επιτρέπω την προσθήκη της υπογραφής μου, φέρεται να επισημαίνει σχετικά η επί σειρά βουλευτής του κόμματος, ξεκαθαρίζοντας την στάση της στο εξής

kasimati
Δεν έχουν τέλος οι αναταράξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, μετά τα όσα συνέβησαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα, καθώς τη στάση της απέναντι στις νομοθετικές πρωτοβουλίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης οριοθέτησε σήμερα η Νίνα Κασιμάτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βουλευτής Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Νίνα Κασιμάτη φέρεται να απέστειλε επιστολή προς το Προεδρείο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σήμερα το μεσημέρι, ξεκαθαρίζοντας, κατά πληροφορίες, ότι δεν επιτρέπει τη χρήση της υπογραφής της σε προτάσεις νόμων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, αν δεν έχει προηγηθεί διαβούλευση και έγγραφη συναίνεση των βουλευτών επί αυτών. Δεν επιτρέπω την προσθήκη της υπογραφής μου, φέρεται να επισημαίνει σχετικά η επί σειρά Βουλευτής του κόμματος, ξεκαθαρίζοντας την στάση της στο εξής.

Επιπλέον, η Νίνα Κασιμάτη φέρεται ακόμη να γνωστοποιεί στην επιστολή της αναφορικά με την εξουσιοδότηση του Προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη προς τον επικεφαλής της ΚΟ, Σωκράτη Φάμελλο, που δόθηκε χθες στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής για την επανακατάθεση της συμφωνίας για το διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας του 2018 πως η ίδια διαφωνεί τόσο «με τον κοινοβουλευτικό τύπο», αλλά και με «τον χρονισμό» της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, δηλαδή σε σχέση με άλλες συρρέουσες νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, δηλώνοντας ότι θα επακολουθήσει και νέα επιστολή της, αφού επέλεξε στην παρούσα φάση να μην τοποθετηθεί επί της ουσίας του θέματος.

Σημειώνεται πως τη στάση της κυρίας Κασσιμάτη σχολιάσε μέσω του λογαριασμού του στο X ο Νίκος Μωραΐτης υποστηρικτής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη. «Άλλος ένας κλόουν της εγωπάθειας στο τσίρκο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ. Στην πλάτη χιλιάδων ανθρώπων που πίστεψαν, πόνεσαν, αγωνίστηκαν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
moraitis_-_kassimati



Ειδήσεις σήμερα:

Βόλος: Η περιγραφή της 18χρονης για τους βιασμούς από τον αδερφό της μητριάς της - «Ξέσπασα σε κλάματα»

Απίστευτη καταγγελία: Ντελιβεράς παρέδωσε πίτσα σε πολυκατοικία, επέστρεψε και γέμισε ακαθαρσίες το ασανσέρ

Συγκλονίζει ο πατέρας του βρέφους που παρασύρθηκε από μηχανή - «Ήταν μεθυσμένος, ζητάω δικαιοσύνη»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης