Ρωμανός για τρολ του ΣΥΡΙΖΑ: Αναμένουμε να μάθουμε τους επώνυμους αρθρογράφους του δυσώδους κυκλώματος

Ρωμανός για τρολ του ΣΥΡΙΖΑ: Αναμένουμε να μάθουμε τους επώνυμους αρθρογράφους του δυσώδους κυκλώματος

«Να έρθει όλη η αλήθεια στο φως για αυτόν τον μηχανισμό δολοφονίας χαρακτήρων, δημιουργίας υβριστικών hashtags, τοξικότητας και διασποράς fake news», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ – Κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να απολογηθεί για όσα έρχονται στο φως

romanos_nikos
Για «μηχανισμό δολοφονίας χαρακτήρων» και επώνυμους αρθρογράφους «που κρύβονται πίσω από δυσώδες κύκλωμα» έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός, σχολιάζοντας την παρουσία του Πάνου Σκουρλέτη στην υπηρεσία Δίωξης του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να καταθέσει τα στοιχεία που κατέχει για τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Ρωμανός επισημαίνει ότι η απάντηση του χρήστη «Πεν Νταλαούρα» που παραδέχεται ότι ο λογαριασμός έχει πολλαπλούς διαχειριστές «παραπέμπει σε επαγγελματικό και όχι σε προσωπικό λογαριασμό».

« Αναμένουμε με ενδιαφέρον να έρθει όλη η αλήθεια στο φως για αυτόν τον μηχανισμό δολοφονίας χαρακτήρων, δημιουργίας υβριστικών hashtags, τοξικότητας και διασποράς fake news. Αναμένουμε να μάθουμε επιτέλους ποιοι είναι οι επώνυμοι αρθρογράφοι και όλοι οι υπόλοιποι που κρύβονται πίσω από αυτό το δυσώδες κύκλωμα».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ επανέλαβε το αίτημά του προς τον ΣΥΡΙΖΑ «να σπάσει επιτέλους τη σιωπή του και να απολογηθεί για όσα από τα ίδια τα στελέχη του έρχονται στο φως».

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Ρωμανού:

Ο κ. Σκουρλέτης επισκέφθηκε τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για να καταθέσει τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του σε συνέχεια των αποκαλύψεων που έκανε για τον μηχανισμό μαύρης προπαγάνδας και λάσπης του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, γνωστό τρολ της Κουμουνδούρου ανήρτησε νομικό κείμενο άμυνας, όπου επί της ουσίας παραδέχεται ότι ο εν λόγω λογαριασμός έχει πολλαπλούς διαχειριστές. Κάτι που από μόνο του εξ ορισμού παραπέμπει σε επαγγελματικό και όχι σε προσωπικό λογαριασμό. Αναμένουμε με ενδιαφέρον να έρθει όλη η αλήθεια στο φως για αυτόν τον μηχανισμό δολοφονίας χαρακτήρων, δημιουργίας υβριστικών hashtags, τοξικότητας και διασποράς fake news. Αναμένουμε να μάθουμε επιτέλους ποιοι είναι οι επώνυμοι αρθρογράφοι και όλοι οι υπόλοιποι που κρύβονται πίσω από αυτό το δυσώδες κύκλωμα. Συνεχίζουμε να ζητάμε σε όλους τους τόνους από τον ΣΥΡΙΖΑ να σπάσει επιτέλους τη σιωπή του και να απολογηθεί για όσα από τα ίδια τα στελέχη του έρχονται στο φως.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Σκουρλέτης πήγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ

Συγκλόνισε η μητέρα της 40χρονης που σκοτώθηκε στο τροχαίο με λεωφορείο του ΟΑΣΘ: «Μη φεύγεις αγάπη μου, γύρνα σπίτι»

Κύκλωμα έφτιαχνε «μαϊμού» πίνακες γνωστών ζωγράφων και τους πουλούσε για αληθινούς - Λεία πάνω από 6 εκατ. ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης