Τουρκία: Απειλές Ερντογάν κατά της Ελλάδας - «Θα συνεχίσουμε να ενοχλούμε αυτούς που βρίσκονται στην άλλη πλευρά των υδάτων»

Τουρκία: Απειλές Ερντογάν κατά της Ελλάδας - «Θα συνεχίσουμε να ενοχλούμε αυτούς που βρίσκονται στην άλλη πλευρά των υδάτων»

Mε οθωμανικά εμβατήρια και νέες απειλές κατά της Ελλάδας, συνοδεύτηκε η χθεσινή φιέστα του Τούρκου προέδρου κατά την ονοματοδοσία του -εγχώριας παραγωγής- μαχητικού 5ης γενιάς

erdogan-aeroskafos
Mε οθωμανικά εμβατήρια και νέες απειλές κατά της Ελλάδας, συνοδεύτηκε η χθεσινή φιέστα του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά την ονοματοδοσία του -εγχώριας παραγωγής- μαχητικού 5ης γενιάς.

«Eμείς θα συνεχίσουμε να ενοχλούμε τους άλλους που βρίσκονται στην άλλη πλευρά των υδάτων» δήλωσε χαρακτηριστικά κατά τον χαιρετισμό του ο Ερντογάν, εννοώντας την Ελλάδα ή την Αίγυπτο, όπως εκτίμησε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη Μανώλης Κωστίδης.
«Αν παρατηρήσετε, για κάθε επιτυχία της χώρας μας στην αμυντική βιομηχανία ενοχλείται η αντιπολίτευση και οι άλλοι που βρίσκονται στην άλλη πλευρά των υδάτων. Όμως, να μην παρεξηγήσουν καθώς, εμείς θα συνεχίσουμε να ενοχλούμε και αυτούς αλλά και άλλους που βρίσκονται στην άλλη πλευρά των υδάτων. Εμείς είμαστε Τουρκία και ο τουρκικός λαός» δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος
Κατά τη χθεσινή τελετή έγινε η ονοματοδοσία του τουρκικού μαχητικού, «ΚΑΑΝ», ενώ αίσθηση προκάλεσαν οι στίχοι του οθωμανικού εμβατηρίου που ακούστηκε την ώρα που ο Ερντογάν έμπαινε στο πιλοτήριο σε ένα σκηνικό αλά … Top Gun.

Κλείσιμο
Οι στίχοι μιλούν για τον «πρόσφατο στρατό του Ισλάμ» που θα χαρίσει την ποθητή νίκη κατά τις προσεχείς κρίσιμες εκλογές στην Τουρκία. «Χάρισέ μας την νίκη, καθώς αυτός είναι ο πιο πρόσφατος στρατος του Ισλάμ, μέχρι να ακουστεί με προσευχές η επιβεβαιωμένη σου φήμη. Χάρισέ μας τη νίκη, καθώς αυτός είναι ο πιο πρόσφατος στρατός του Ισλάμ» ανέφεραν συγκεκριμένα οι στίχοι του τραγουδιού.

Ενδιαφέρον έχει επίσης η αποκάλυψη του προέδρου Ερντογάν, πως η Tουρκία σχεδιάζει να αντικαταστήσει τα F-16 με εκπαιδευτικά αεροσκάφη, κάτι που δείχνει πως Άγκυρα δεν ελπίζει στην άμεση έγκριση του αμερικανικού Κογκρέσου.

Ειδήσεις σήμερα

Εκλογές 2023 - Βαρουφάκης: Δεν πρέπει να αποκλειστεί το κόμμα Κασιδιάρη - Το λέω με βαριά καρδιά

Το συγκινητικό μήνυμα του άρρωστου πατέρα της Μέγκαν Μάρκλ: «Άσε με να δω τα εγγόνια μου»

Survivor All Star: Ο Χανταμπάκης... κάρφωσε τον ερώτα της Σταυρούλας και βγήκε στον τάκο - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης