Δημήτρης Αβραμόπουλος: Θέλω να είμαι υποψήφιος στην Α' Αθήνας

Δημήτρης Αβραμόπουλος: Θέλω να είμαι υποψήφιος στην Α' Αθήνας

«Την εμπειρία και τη γνώση μου την αυτοδιοικητική αλλά και την ευρωπαϊκή θέλω να την προσφέρω στην παράταξη και στην κοινωνία» σχολίασε ο κ. Αβραμόπουλος

avramopoulos
Στη «μάχη» των εκλογών με τη Νέα Δημοκρατία «πέφτει» και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, όπως ο ίδιος τόνισε την Παρασκευή, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Αβραμόπουλος τόνισε πως θα κατέβει υποψήφιος στην Α' Αθηνών. «Αγαπώ την Αρκαδία, την ιδιαίτερη πατρίδα μου, παρακολουθώ αυτά που γράφονται για Αρκαδία και Ηλεία, αλλά επιθυμία μου είναι να είμαι υποψήφιος στην Α' Αθήνας εκεί που είναι η έδρα μου και εκεί που είναι δοκιμασμένη η σχέση μου με την κοινωνία» είπε χαρακτηριστικά.

«Την εμπειρία και τη γνώση μου την αυτοδιοικητική αλλά και την ευρωπαϊκή θέλω να την προσφέρω στην παράταξη και στην κοινωνία» πρόσθεσε ο πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος.

«Επιθυμία μου να είμαι στην πρώτη περιφέρεια της Αθήνας, αλλά αυτό θα το αξιολογήσει και θα το κρίνει ο πρωθυπουργός. Την τελική απόφαση θα την πάρει ο πρωθυπουργός»  συμπλήρωσε ο κ. Αβραμόπουλος. 

Σημειώνεται πως πριν από τη δήλωση του Δημήτρη Αβραμόπουλου για την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, προηγήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες συνεννόηση με το Μέγαρο Μαξίμου.


Ειδήσεις σήμερα:

Πέντε βασιλείς στην κηδεία Κωνσταντίνου - Παρών και ο Πικραμμένος

Αθώωσαν τον αστυνομικό, «παραίτησαν» τις διευθύντριες των φυλακών Κύπρου


Η βίλα - παλάτι του Κωνσταντίνου στο Πόρτο Χέλι και η πώλησή της σε Βούλγαρο καναλάρχη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης