Ο Τσούνης συνάντησε τον Αργυρό στη Θεσσαλονίκη - Βίντεο από τη διασκέδασή τους στον Οικονομόπουλο

Ο Τσούνης συνάντησε τον Αργυρό στη Θεσσαλονίκη - Βίντεο από τη διασκέδασή τους στον Οικονομόπουλο

Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα συνάντησε τον λαϊκό καλλιτέχνη και έκανε ανάρτηση στο Twitter - Οι δυο τους διασκέδασαν μετά την ομιλία Μητσοτάκη, σε μεγάλο κλαμπ της Θεσσαλονίκης

tsounis-argyros
Ανάρτηση από τη συνάντησή του με τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό έκανε στο Twitter ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνης. Οι δύο άντρες συναντήθηκαν μετά την ομιλία του πρωθυπουργού στην 86η ΔΕΘ στο Βελλίδειο.

Μάλιστα, στην ανάρτηση του ο κ. Τσούνης χαρακτηρίζει τον τραγουδιστή  «ένα από τα μεγάλα ταλέντα της Ελλάδας». «Ήταν χαρά να συναντηθούμε @ArgirosKonstant, ένα από τα μεγάλα ταλέντα της Ελλάδας, στη Θεσσαλονίκη», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Τσούνης.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Τσούνη:
Μετά το στιγμιότυπο, οι δύο άντρες συναντήθηκαν ξανά, στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος στη Θεσσαλονίκη. 

Ειδικότερα, ο Αμερικανός πρέσβης διασκέδαζε με την παρεά του στο club Vogue και λίγο αργότερα στο τραπέζι του βρέθηκε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Το κλίμα ήταν ευχάριστο με... γαρύφαλλα αλλά και πολύ χορό.

Μάλιστα, κάποια στιγμή ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο, με το κοινό να τους καταχειροκροτεί.

Δείτε βίντεο του protothema.gr:

Κλείσιμο
Ο Τζορτζ Τσούνης στον Οικονομόπουλο

Σημειώνεται ότι ο κ. Τσούνης φάνηκε ότι ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στη Θεσσαλονίκη, καθώς μετά την παρουσία του σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ σε καφετέρια της πόλης, ο κόσμος τον σταματούσε και του ζητούσε σέλφι.

Ειδήσεις σήμερα:

Ειρήνη Παπά: Ο χαρακτηρισμός «ζωντανή Καρυάτιδα», το Χόλιγουντ και το Όσκαρ

Σπύρος Μπιμπίλας σε Ελπίδα Νίνου στη δίκη Φιλιππίδη: Ντροπή σου που λες ψέματα

Κομισιόν: «Φρένο» στην επιρροή του φυσικού αερίου στην τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης