Παναγιωτόπουλος για ανταλλάγματα από ΗΠΑ: Δεν κάνουμε ανατολίτικο παζάρι, περιμένετε...

Παναγιωτόπουλος για ανταλλάγματα από ΗΠΑ: Δεν κάνουμε ανατολίτικο παζάρι, περιμένετε...

«Ήδη παίρνουμε την αναβάθμιση ενός πλέγματος υποδομών. Θα αφήσω τα υπόλοιπα για την ολομέλεια» είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας - «Κόψτε τον υπουργό γιατί όπως πάει θα ανακοινώσει όσα είναι να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός μετά το ταξίδι στις ΗΠΑ» είπε αστειευόμενος ο βουλευτής της ΝΔ Διονύσης Χατζηδάκης

nikos-panagiwtopoulos-vouli
Πρωτοβουλίες για περαιτέρω ενίσχυση των ενόπλων δυνάμεων φαίνεται πως δρομολογεί η κυβέρνηση στο πλαίσιο της νέας αμυντικής συμφωνίας Ελλάδας – ΗΠΑ.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος απαντώντας στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ που υποστηρίζει ότι η ελληνική κυβέρνηση ικανοποίησε όλες τις επιθυμίες των ΗΠΑ χωρίς να εξασφαλίσει τίποτα για την χώρα είπε: «Περιμένετε λίγες ημέρες. Ήδη έχει αναπτυχθεί μεγάλο αντικείμενο στο πεδίο της αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας - ΗΠΑ. Μην το βάζετε αυτό το ζήτημα με όρους ανατολίτικου παζαριού, γιατί δεν παίρνετε κι άλλα αφού τους δίνετε αυτά. Όλα αυτά εν ευθέτω χρόνω. Ήδη παίρνουμε την αναβάθμιση ενός πλέγματος υποδομών. Θα αφήσω τα υπόλοιπα για την ολομέλεια».
nikos-panagiwtopoulos-vouli-3
Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο βουλευτής της ΝΔ Διονύσης Χατζηδάκης και απευθυνόμενος στο προεδρείο είπε αστειευόμενος: «Κύριε πρόεδρε κόψτε τον υπουργό γιατί όπως πάει θα ανακοινώσει όσα είναι να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός μετά το ταξίδι στις ΗΠΑ».

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά σε διαμέρισμα στο Νέο Ψυχικό – Νεκρή ένοικος της πολυκατοικίας

Οι αλλαγές που προωθεί το υπουργείο Υγείας στα φάρμακα


Κώστας Γκουσγκούνης: Το συγκινητικό «ευχαριστώ» του εγγονού του για τις συμβουλές του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης