Τζορτζ Τσούνης: Το πρώτο μήνυμα του νέου πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα

Τζορτζ Τσούνης: Το πρώτο μήνυμα του νέου πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα

«Ως περήφανος γιος Ελλήνων μεταναστών, είναι τιμή μου να επιστρέφω στην Ελλάδα» γράφει στη σύντομη ανάρτησή του στο Twitter

george-tsounis
Το πρώτο του μήνυμα από τον επίσημο λογαριασμό του Πρέσβη των ΗΠΑ στο Twitter δημοσίευσε ο Τζορτζ Τσούνης, ο διάδοχος του Τζέφρι Πάιατ στο σημαντικό αυτό πόστο.

«Καλημέρα από Αθήνα! Ως ένας περήφανος γιος Ελλήνων μεταναστών, είναι τιμή μου να επιστρέφω στην Ελλάδα για να υπηρετήσω ως ο επόμενος πρέσβης των ΗΠΑ. Χαίρομαι πολύ», αναφέρει η σύντομη ανάρτηση του Τζορτζ Τσούνη στο Twitter.




Υπενθυμίζεται ότι εχθές οι επίσημοι λογαριασμοί του πρεσβευτή των ΗΠΑ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πέρασαν από τον Τζέφρι Πάιατ στον Τζορτζ Τσούνη.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον επίσημο λογαριασμό για τον επόμενο πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα, George J. Tsunis. Συνεχίστε να ακολουθείτε τον νέο πρεσβευτή εδώ (στον λογαριασμό τoυ Αμερικανού πρέσβη στο Twitter) για ενημερώσεις σχετικά με τις δραστηριότητές του» αναφέρεται σε ανάρτηση στο λογαριασμό τού νέου πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα.


Κλείσιμο
Ο διάδοχος του Τζέφρι Πάιατ αποτελεί επιλογή του γνωστού φιλέλληνα γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ. «Ο Γιώργος Τσούνης είναι η προσωποποίηση του αμερικάνικου ονείρου και η ιστορία του αποτελεί μια εντυπωσιακή ιστορία επιτυχίας», είχε πει ο Μενέντεζ κατά την βράβευση του Τσούνη από την Ελληνική Ενωση Δικηγόρων των ΗΠΑ.

Στην προεκλογική μάχη του 2012, ο Τζορτζ Τσούνης είχε διατελέσει πρόεδρος των «Ελληνοαμερικανών για τον Ομπάμα-Μπάιντεν». Διατηρεί καλές σχέσεις και με τον υπουργό Εξωτερικών, Άντονι Μπλίνκεν. Παρά το γεγονός ότι συγκαταλέγεται κυρίως στους χορηγούς του Δημοκρατικού Κόμματος, ο ομογενής επιχειρηματίας διατηρεί ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας στο Καπιτώλιο με βουλευτές και γερουσιαστές από τα δύο μεγάλα κόμματα.



Ειδήσεις σήμερα:

Θεράπων ιατρός Μαλένας: «Δύο ώρες πριν πεθάνει το παιδί έπαιζε και περπατούσε, δεν μπορεί να είχε ηπατική ανεπάρκεια»

To αεροπλάνο του Πούτιν για τη «συντέλεια του κόσμου» και ο συμβολισμός του στην παρέλαση της 9ης Μαΐου

ΚΙΝΑΛ ή ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ; Αύριο αποφασίζουν την ονομασία τα μέλη του κόμματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης