Ο Μάρτιν Σουλτς συνεχάρη τον Νίκο Ανδρουλάκη για την εκλογή του στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Ο Μάρτιν Σουλτς συνεχάρη τον Νίκο Ανδρουλάκη για την εκλογή του στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

«Η εμπειρία σου και ιδιαίτερα η δουλειά σου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, έχουν δείξει ότι είσαι ένας εμπνευσμένος Ευρωπαίος, έτοιμος να επικεντρωθεί στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση», τονίζει ο πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη συγχαρητήρια επιστολή του προς τον κ. Ανδρουλάκη

043_dpa-pa_210624-99-124579_dpai
Συγχαρητήρια επιστολή προς τον Νίκο Ανδρουλάκη, επ' αφορμή της εκλογής του στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, του απέστειλε ο πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και πρώην πρόεδρος του γερμανικού SPD Μάρτιν Σουλτς.

« Η εκλογή σου είναι ένα πολύ ενθαρρυντικό σημάδι για τη σχέση μεταξύ των σοσιαλδημοκρατικών Κινημάτων στην Ελλάδα και τη Γερμανία - και στις δύο χώρες, καθώς οι σοσιαλδημοκράτες έχουν μακρά, κοινή ιστορία και στενούς δεσμούς. Θα συμβάλλει επίσης σε ένα ισχυρότερο σοσιαλδημοκρατικό Κίνημα σε ευρωπαϊκό επίπεδο», επισημαίνει ο κ. Σουλτς ο οποίος πλέον βρίσκεται στην προεδρία του ιδρύματος Friedrich-Ebert-Stiftung (FES)

«Η εμπειρία σου και ιδιαίτερα η δουλειά σου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, έχουν δείξει ότι είσαι ένας εμπνευσμένος Ευρωπαίος, έτοιμος να επικεντρωθεί στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Από την ίδρυση του γραφείου του FES στην Ελλάδα το 2012, η συνεργασία μεταξύ Ελλήνων και Γερμανών σοσιαλδημοκρατών, εντείνεται συνεχώς», τονίζει ακόμη. 

Αναλυτικά η επιστολή: 

Αγαπητέ φίλε Νίκο, Ως Πρόεδρος του Ιδρύματος Friedrich-Ebert-Stiftung (FES), θα ήθελα να σε συγχαρώ για την εκλογή σου ως νέου Προέδρου Κινάλ - ΠΑΣΟΚ. Σου εύχομαι καλή τύχη. Η εκλογή σου είναι ένα πολύ ενθαρρυντικό σημάδι για τη σχέση μεταξύ των σοσιαλδημοκρατικών Κινημάτων στην Ελλάδα και τη Γερμανία - και στις δύο χώρες, καθώς οι σοσιαλδημοκράτες έχουν μακρά, κοινή ιστορία και στενούς δεσμούς. Θα συμβάλλει επίσης σε ένα ισχυρότερο σοσιαλδημοκρατικό Κίνημα σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η εμπειρία σου και ιδιαίτερα η δουλειά σου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, έχουν δείξει ότι είσαι ένας εμπνευσμένος Ευρωπαίος, έτοιμος να επικεντρωθεί τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Από την ίδρυση του γραφείου του FES στην Ελλάδα το 2012, η συνεργασία μεταξύ Ελλήνων και Γερμανών σοσιαλδημοκρατών, εντείνεται συνεχώς. Η ομάδα του FES στην Αθήνα, προσβλέπει σε γόνιμη και στενή συνεργασία με τους Έλληνες σοσιαλδημοκράτες υπό την ηγεσία σου. Παρακαλώ να μη διστάσεις να επικοινωνήσεις τόσο με εμένα, όσο και με τον διευθυντή του γραφείου μας στην Αθήνα κ. Arne Schildberg, ώστε να συζητήσουμε μελλοντικές συνέργειες. Ανυπομονώ να σε συναντήσω σύντομα,

Φιλικούς χαιρετισμούς, Μάρτιν Σουλτς
Ειδήσεις σήμερα:

Κυψέλη: Γυναίκα κατέγραψε άνδρα να την παρενοχλεί σεξουαλικά στον δρόμο

Κορωνοϊός: Φόβοι για αστρονομικό αριθμό νέων μολύνσεων λόγω «Όμικρον» μέσα στις γιορτές

Συνάντηση Μητσοτάκη με Deutsche Telekom και ΟΤΕ: Επενδύσεις άνω των 3 δισ. ευρώ στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης