Λοβέρδος από Χανιά: «Καλοδεχούμενος ο Γιώργος Παπανδρέου»

Λοβέρδος από Χανιά: «Καλοδεχούμενος ο Γιώργος Παπανδρέου»

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι  στις 5 Δεκεμβρίου το σάλπισμα το δικό του «είναι σάλπισμα νίκης και αναγέννησης της δημοκρατικής παράταξης»

loverdos-10
Καλοδεχούμενος είναι ο κύριος Παπανδρέου στην κούρσα διαδοχής προέδρου στο ΚΙΝΑΛ, ανέφερε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στην ΚΡΗΤΗ TV, στο περιθώριο της ομιλίας που πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης στο Δημοτικό Κήπο Χανίων.

«Δεν έχω κανένα σχόλιο. Καλοδεχούμενος όπως και όλοι οι υποψήφιοι», τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος, κληθείς να τοποθετηθεί για την απόφαση του πρώην Πρωθυπουργού και αρχηγού του κόμματος. Ο Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε ότι στις 5 Δεκεμβρίου το σάλπισμα το δικό του «είναι σάλπισμα νίκης και αναγέννησης της δημοκρατικής παράταξης».

Ανδρέας Λοβέρδος: «Στόχος μου είναι να ξαναγίνουμε δύναμη εξουσίας»


Πρόσθεσε δε πως το πρωί θα ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία που θα αφορά το ΚΙΝΑΛ και αν η επιλογή του κόσμου είναι η δική του υποψηφιότητα, τότε θα έχει εκλεγεί ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. «Στόχος μου είναι να εξαπλωθεί το κόμμα σε όλη την Ελλάδα γιατί τώρα είναι περιορισμένο και να γίνει προοδευτικός πρωταγωνιστής, ένα κόμμα εξουσίας κι όχι ένα μικρό κόμμα με μικρά ποσοστά» υπογράμμισε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Πηγή: neakriti.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Σκάνδαλο στη «Bild»: Πώς o διευθυντής σύνταξης «έριχνε» τις γυναίκες στο κρεβάτι του - Οι δωροδοκίες, οι υποσχέσεις και τα πλαστά έγγραφα

Τσιόδρας: Με τα εμβόλια έχουμε αποφύγει 8.400 θανάτους και 5.500 διασωληνώσεις

Οικονόμου: «Όχι» σε διόδια στο κέντρο της Αθήνας - Τι είπε για τον Δακτύλιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης