Οι συζητήσεις για την «Παραλία», η επιστροφή του «Βινυλίου» και η Μέριλιν στο «Πρωινό»

Οι συζητήσεις για την «Παραλία», η επιστροφή του «Βινυλίου» και η Μέριλιν στο «Πρωινό»

Κορυφώνεται το τηλεοπτικό μαρτύριο, υπομονή και κουράγιο

panagiwtarou-tv
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εισέρχεται στο πλατό του «Πρωινού», που δεν είναι κουτσομπολίστικη εκπομπή (Προς Θεού!), και ο Γιώργος Λιάγκας την υποδέχεται: Μοιάζεις με την Μέριλιν Μονρόε στο στυλ, θα πει και δεν θα σχολιάσω. Όχι, δεν θα σχολιάσω, το υπόσχομαι.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czlqqc586oyh)

Στην ίδια, μη κουτσομπολίστικη εκπομπή ξανατονίζω, αναρωτιέμαι πάντως γιατί πρέπει να ασχολούνται με τον χωρισμό της Ερασμίας Μάνου και του Βασίλη Δημάκη επί σειρά ημερών… Μάλλον κάτι πολιτικό θα κρύβεται και δεν μπορώ να το εντοπίσω η αφελής.

Συζητήσεις για να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν η «Παραλία» γίνονται στην ΕΡΤ και αυτό είναι ευχάριστο. Προβληματισμός για το «Βρες τη λέξη» με τον Γιώργο Καραμίχο, αναμονή για απάντηση από την Ευγενία Σαμαρά για να συνεχιστεί το «Switch», θετικό κλίμα για να συνεχιστεί το «Στούντιο 4», τέλος για το «Backstage», σκέψεις για Τζένη Θεωνά και Τάσο Ιορδανίδη με τον τελευταίο να συνιστά την ευχάριστη έκπληξη της σεζόν.

Μένουμε για λίγο ακόμη στο Ραδιομέγαρο καθώς την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024, στις 21:00, μέσα από την έκτακτη εκπομπή της ΕΡΤ1 «Eurovision σε είδον», με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, θα παρουσιαστεί σε πρώτη μετάδοση, το τραγούδι και το βιντεοκλίπ που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Σε αναζήτηση και συζήτηση για μουσική εκπομπή καθώς το «Μουσικό κουτί» ολοκληρώνεται και το «Νύχτα στάσου» δεν δείχνει να ενθουσιάζει, τουλάχιστον με την μορφή που έχει…

Η Μαρίνα Σάττι, θα βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής, για να μιλήσει για την προετοιμασία της ελληνικής συμμετοχής ακριβώς δύο μήνες πριν από τον Διαγωνισμό που θα διεξαχθεί, από 7 έως 11 Μαΐου, στο Μάλμε της Σουηδίας. Στο στούντιο, καλεσμένος θα είναι και ο Φωκάς Ευαγγελινός και οι Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα, οι οποίοι θα είναι οι φετινοί σχολιαστές της ΕΡΤ στους δύο Ημιτελικούς και στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czloyh9xt5vl)

Κλείσιμο
Βρέθηκε κι ένας άνθρωπος να πει ότι αυτό που λείπει από την τηλεόραση δεν είναι αυτός. Α, ρε Πέτρο Κωστόπουλε

Θα συνεργαστεί ο Νίκος Μουτσινάς και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου; Μάλιστα…

Το βράδυ του Σαββάτου έχει «Vinylio rewind» με αφιέρωμα στο ελληνικό ροκ. Μαζεύτηκαν πολλές εκπομπές στις 21.00 το Σαββατόβραδο με μεγάλο αντίπαλο τα κοινά «others».

Ο Αντώνης Κανάκης με έντονη παρουσία και έντονη ευφυΐα θα πω και θα απαντήσω σε κάτι δηλώσεις που διάβασα και ούτε καν θα μπω σε διαδικασία να σχολιάσω.

Αντί για κουίζ απόψε, ένα μεγάλο μπράβο στο Mega, που δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα θα προβάλλει την «Στέλλα» με την Μελίνα Μερκούρη. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Μόνο τα ονόματα των συντελεστών είναι σοβαρή αιτία να απελπιστείς για το σήμερα και για όλους όσοι νιώθουν σπουδαίοι στην τοποθεσία τηλεόραση…


Ειδήσεις σήμερα:

Οργή με τη φωτογραφία ασθενή που περιμένει να συνέλθει από μέθη σε καρέκλες νοσοκομείου - Επείγουσα ΕΔΕ διέταξε ο Γεωργιάδης

Νέα σύγκρουση στον ΣΥΡΙΖΑ για το δάνειο Κασσελάκη - Στα δικαστήρια πάει η Κουμουνδούρου τον Γεωργόπουλο

Το σπίτι που αγόρασε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήκε στον πρώην υφυπουργό Γιάννη Βαληνάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης