Χανιά: Περιπέτεια για τουρίστρια που έκανε πεζοπορία - Επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό της

Χανιά: Περιπέτεια για τουρίστρια που έκανε πεζοπορία - Επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό της

Η τουρίστρια επέλεξε να διανύσει την απόσταση Φαλάσαρνα - Μπάλος, μέσα από μία δύσβατη περιοχή με αποτέλεσμα να χάσει το προσανατολισμό της

pirosvestiki
Επιχείρηση απεγκλωβισμού βρίσκεται σε εξέλιξη σε περιοχή κοντά στον Μπάλο Κισάμου στα Χανιά μετά την ειδοποίηση που έλαβε από Γερμανίδα 37 ετών η οποία έχασε τον προσανατολισμό της το απόγευμα κατά τη διάρκεια πεζοπορία που πραγματοποιούσε μόνη της.

Η τουρίστρια επέλεξε σύμφωνα με την Πυροσβεστική να διανύσει την απόσταση Φαλάσαρνα - Μπάλος το απόγευμα, μέσα από μία δύσβατη περιοχή με αποτέλεσμα να χάσει το προσανατολισμό της και τη δυνατότητα να συνεχίσει τη διαδρομή.

Άμεσα πυροσβέστες από το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Κισάμου με άνδρες της ΕΜΑΚ και την ομάδα Ίκαρος που την εντόπισε με drone, κατάφεραν και έφτασαν σε κοντινή απόσταση από τη γυναίκα. Σύμφωνα με την ενημέρωση είναι καλά στην υγεία της, δεν έχει τραυματιστεί και συνεχίζεται η προσπάθεια απεγκλωβισμού της, αλλά λόγω του δύσβατου η επιχείρηση εξελίσσεται με δυσκολία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Αττική: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ΙΧ και σπίτια - Λεία πάνω από 146.000 ευρώ

54 ημέρες φρίκης για γυναίκα όμηρο της Χαμάς - Με σημάδεψε με όπλο και απειλούσε να μου τινάξει τα μυαλά στον αέρα

Λίβερπουλ: Επεισόδιο μεταξύ Σαλάχ και Κλοπ στον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ - Αν μιλήσω σήμερα θα βάλω φωτιές, είπε ο Αιγύπτιος - Βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης