Η επιστροφή του «Deal», τα σχέδια της ΕΡΤ και οι δυνατές εξομολογήσεις

Η επιστροφή του «Deal», τα σχέδια της ΕΡΤ και οι δυνατές εξομολογήσεις

Υπάρχουν κάποιες μικρές χαραμάδες από τις οποίες το φως τρυπώνει και το τηλεοπτικό τοπίο αλλάζει

deal-stili-tv
Και επίσημα πλέον, με τρέιλερ, ο Alpha ανακοίνωσε την επιστροφή τού «Deal». Τι σημαίνει αυτό; Ότι βρέθηκε το πρόσωπο που θα διαδεχτεί τον Χρήστο Φερεντίνο στην παρουσίαση. Η τουλάχιστον ότι το κανάλι βρίσκεται πολύ κοντά στο να το βρει. Μετά το «ναυάγιο» με τον Γιώργο Λιανό, το κανάλι έστρεψε το βλέμμα σε άλλα πρόσωπα και ίσως προκύψει ανατροπή. Σύντομα οι ανακοινώσεις.

Ισως θα πρέπει να περιμένουν λίγο όσοι προεξοφλούν την αποχώρηση της Φαίης Μαυραγάνη από τον ΑΝΤ1 και την μεταγραφή της στον ΣΚΑΪ. Το κανάλι του Αμαρουσίου δεν αποφάσισε ακόμη και σίγουρα δεν έχει πει την τελευταία λέξη. Στον ΣΚΑΪ από την άλλη, δεν είναι τόσο σίγουροι για τέτοιου είδους αντικατάσταση. Υπάρχουν σοβαρές ενστάσεις.

Σημαντικές ειδήσεις για τον στρατηγικό σχεδιασμό της ΕΡΤ, αλλά και για τα μεγάλα τηλεοπτικά events της δημόσιας τηλεόρασης, την τρέχουσα και τη νέα σεζόν, περιλάμβανε η σημερινή συνάντηση ενημέρωσης στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Στα σημαντικότερα της συνάντησης, ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας διαβεβαίωσε ότι η ΕΡΤ δεν σκοπεύει να ζητήσει αύξηση του ανταποδοτικού της τέλους, όπως επίσης ότι δεν θα φύγει η δημόσια τηλεόραση από τη διαφήμιση. Σε ό,τι αφορά τις μετρήσεις τηλεθέασης, ξεκαθάρισε ότι οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν τον προσεχή Σεπτέμβριο, τονίζοντας πάντως ότι «η τεχνολογία της Nielsen δεν μπορεί πλέον να αποτυπώσει με ακρίβεια τις συνήθειες του τηλεοπτικού κοινού που παρακολουθεί τα αγαπημένα του προγράμματα σε συσκευές εκτός τηλεόρασης».

Για την ΕΡΤ η συνέχεια της σεζόν είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς τέσσερα μεγάλα γεγονότα έρχονται να πρωταγωνιστήσουν στην τηλεοπτική επικαιρότητα: Eurovision, στο Μάλμε της Σουηδίας, στις 7, 9 και 11 Μαΐου, EURO 2024 (14 Ιουνίου-14 Ιουλίου), στα γήπεδα της Γερμανίας με 51 αγώνες. Ολυμπιακοί Αγώνες (26 Ιουλίου-11 Αυγούστου) στο Παρίσι και Παραολυμπιακοί Αγώνες (28 Αυγούστου-8 Σεπτεμβρίου). Το τηλεοπτικό μέλλον έχει ΕΡΤ φουλ και το στοίχημα για τη δημόσια τηλεόραση είναι μεγάλο και δύσκολο.

Δύο συνεντεύξεις ξεχώρισαν σήμερα. Η Θωμαΐς Απέργη στο «Mega Καλημέρα» και η Δώρα Χρυσικού στο «Στούντιο 4». Δύο δυνατές γυναίκες που έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν μάχη με δύσκολες ασθένειες, μίλησαν ανοιχτά για όσα αντιμετώπισαν αλλά και για το απίστευτο θάρρος τους να συνεχίσουν και να επιμένουν να διεκδικούν μια καλή και γεμάτη ζωή δίχως περιορισμούς. Υπάρχουν ωραία πράγματα που λέγονται στην τηλεόραση, ακούς δυνατά μηνύματα αν δοθεί η ευκαιρία σε αξιόλογους ανθρώπους. Αλλά αντί αυτού η επιλογή είναι ο εγκλωβισμός σε παλαιοχριστιανικές περιπέτειες, δηλώσεις Μέγκι Ντρίο και ο χωρισμός Σχίζα – Παναγιώταρου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d04mq8jrm64p)

Το πάνελ θέλει «κάτι». Θέλει λάμψη, όχι εξωτερική, με αστραφτερό χαμόγελο αλλά άποψη και χαρακτήρα. Δεν αρκεί το φιλότιμο. Και θέλει και γνώσεις πάνω στα θέματα και το ρεπορτάζ. Το είμαι ωραία δεν φτάνει. Όπως επίσης και το φωνάζω για να ακουστώ ειδικά σε μία εκπομπή. Ο νοών…

Κουίζ: ποια πολυσυζητημένη μεταγραφή έχει ήδη ναυαγήσει λόγω … οικονομικού χάσματος;


Ειδήσεις σήμερα:

Francis Scott Key Bridge: Φόβοι για το παγκόσμιο εμπόριο από την κατάρρευση της γέφυρας στη Βαλτιμόρη - Τι λένε αναλυτές

Κομισιόν: Πρόταση για δημιουργία κοινού ευρωπαϊκού πτυχίου σε πανεπιστήμια της ΕΕ

Κολωνός: «Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί αυτό το τέρας μπροστά μου» λέει για τον Μίχο σε επιστολή της η 12χρονη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης