Το στοίχημα της Μπεκατώρου, το «ψέμα» του Open και οι μπαρούφες των μεταγραφών

Το στοίχημα της Μπεκατώρου, το «ψέμα» του Open και οι μπαρούφες των μεταγραφών

Για τους επόμενους τρεις μήνες κλείστε αυτιά σε όσα λέγονται για συμβόλαια και μεταγραφές

mpekatorou-stili-tv
Τώρα θ’ αγαπηθούν και οι οχτροί. Θα ξεμπλοκάρουν οι λογαριασμοί, θα πέσουν οι τόνοι, θα αρχίσουν τα αγκαζέ ενσταντανέ. Μεταγραφολογίας το ανάγνωσμα γαρ. Ολοι φίλοι για τις αλλαξοπανελιές. Και μετά, μην ελπίζετε, πάλι τα ίδια θα γίνουν. Είπες εσύ, απάντησα εγώ. Μέχρι τότε θα μας στοιχειώνει το περισπούδαστο ύφος όλων όσοι κατεβάζουν το τζάμι και ανταποκρίνονται στα «πεσίματα». Εικασίες, σενάρια, φανταστικά τηλεφωνήματα, ουρανοκατέβατες προτάσεις και φυσικά κάπως έτσι ανεβαίνουν τα κασέ των παρουσιαστών αλλά όλη την χρονιά κάνουμε τις «κλαίουσες» για τα παιδιά με τα μικρόφωνα στα πεζοδρόμια και τα 600 ευρώ. Αντε τώρα να μην τρελαθείς… Ποιος τολμάει να πει αυτά που σκέφτεται; Κανείς. Ποιος έχει πια τα κότσια να ασκήσει κριτική σε πρόσωπα και καταστάσεις, σε τηλεοπτικούς αστέρες που έχουν το αλάθητο και σε πρόσωπα που άλλα είναι και άλλα δείχνουν; Ουδείς. Πού θα διαβάσεις ή θα ακούσεις αλήθειες για τη τηλεοπτική κατάντια και υποκρισία, για τις υπέρογκες αμοιβές και για τις κακές συμπεριφορές; Πουθενά. Γι αυτό ας μην το κουράζουμε, παιδιά, γινόμαστε και ρεζίλι.

Επιστρέφει η δεύτερη σεζόν της σειράς του MEGA που έγραψε τηλεοπτική ιστορία και αποκτήθηκε για παγκόσμια διανομή από το Netflix, «Maestro» και θα κάνει πρεμιέρα στο MEGA στις 16 Μαΐου, ενώ θα προβληθεί ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από την πλατφόρμα του Netflix. Η δεύτερη σεζόν αποτελείται από 6 επεισόδια, ενώ το «Maestro» θα ολοκληρωθεί με την τρίτη σεζόν, 4 επεισοδίων, που αναμένεται να μεταδοθεί το φθινόπωρο του 2024 από το MEGA και το Netflix. Με το καλό να ξανανταμώσουμε, Χριστόφορε.

MAESTRO-MEGA_2
Στο Open το προσπαθούν. Αλλα περιμένουμε και άλλα έρχονται βέβαια, αλλά μικρή σημασία έχει. Εκπομπές γιοκ λοιπόν, αλλά σειρά καθημερινή σερβίρεται οσονούπω. Με τίτλο «Σαν ψέμα», σε σκηνοθεσία του Σταύρου Ποταμάρη, και συνταγή καθαρόαιμης σαπουνόπερας: «Γονεϊκή αγάπη, απώλειες, συμπτώσεις, έρωτες, συναρπαστικές και αναπάντεχες εξελίξεις, μέσα από τα μάτια και την ερμηνεία αγαπημένων πρωταγωνιστών και με πλοκή που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον και την προσμονή μας σε κάθε επεισόδιο». Η περιγραφή φυσικά αφορά δελτίο Τύπου και όχι δική μου έμπνευση... Πρωταγωνιστούν: Νίκος Πολυδερόπουλος, Κατερίνα Γερονικολού, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Χάρης Σώζος, και άλλοι πολλοί.
Σαν ψέμα, έρχεται τον Απρίλιο στο OPEN | OPEN TV
Αν κάποιος έκανε την καλύτερη μεταγραφή, αυτή είναι η Μαρία Μπεκατώρου. Πιο συναρπαστικό κι ενδιαφέρον τηλεπαιχνίδι από το «Chase» δεν υπάρχει. Γνώσεις, αγωνία, χιούμορ, χαρακτήρες, φοβεροί Chasers, όλα εξαιρετικά. Φυσικά και η “Μπέκα” η οποία δεν ποζάρει σε αντίθεση με πολλές. Αισθάνεται, ψυχολογεί, ενεργοποιεί και σολάρει. Ονειρο. Κορίτσι σπάνιο.

Ωραία παραγωγή ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 στο prime time για καθημερινό. Σε παραγωγή Καραγιάννη και με προδιαγραφές υψηλές. Και στην ΕΡΤ όμως, η μυθοπλασία ανοίγει πανιά για πολλά.

Κουίζ νοστιμότατο: ποιο πάνελ εκπομπής, το οποίο θεωρείται στην πιάτσα “μπετόν” θα… σπάσει;


Ειδήσεις σήμερα:

Βαλτιμόρη: Καρέ καρέ η σύγκρουση του πλοίου στη γέφυρα μετά από απώλεια ισχύος - Δείτε βίντεο

Εφιάλτης για 43χρονη στον Χολαργό: Τη συνόδευσε από το μπαρ στο σπίτι της και την βίασε

Τζορτζ Τσούνης: Έχασα 39 κιλά με ελληνικό φαγητό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης