Στη διάρκεια της χθεσινής εν κινήσει συναυλίας «Από τον Δρόμο με αγάπη» που πραγματοποίησε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, με πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων, στους δρόμους της Αθήνας, το φορτηγό που μετέφερε την τραγουδίστρια και τους μουσικούς της, έκανε μια στάση μπροστά στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βγήκε από το γραφείο του για να συγχαρεί για την πρωτοβουλία, να ακούσει και να χειροκροτήσει. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τραγουδούσε «Τα πιο ωραία λαϊκά» που έχει γράψει ο Σταμάτης Κραουνάκης σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί
Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί θεμέλιο της στρατηγικής του Ομίλου ΔΕΗ. Σε ένα ενεργειακό περιβάλλον που μετασχηματίζεται με ταχύτητα, η υπεύθυνη διαχείριση των φυσικών πόρων και η ενσωμάτωση αρχών κυκλικής οικονομίας αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για ένα βιώσιμο ενεργειακό σύστημα.