H μητέρα της Έλεν ΝτεΤζένερις σπάει τη σιωπή της και μιλά για την κακοποίηση της κόρης της

H μητέρα της Έλεν ΝτεΤζένερις σπάει τη σιωπή της και μιλά για την κακοποίηση της κόρης της

Η διάσημη παρουσιάστρια και κωμικός σε πρόσφατη συνέντευξή της εκμυστηρεύτηκε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον πατριό της

degeneres708-710x364
Η Μπέτι ΝτεΤζένερις, η μητέρα της Ελεν ΝτεΤζενέρις, μίλησε πρώτη φορά σχετικά με τον ισχυρισμό της κόρης της ότι δεν την πίστεψε όταν η  εκείνη της εκμυστηρεύτηκε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον πατριό της. Η Έλεν είχε μιλήσει για αυτό και πώς επηρέασε τη σχέση της με τη μητέρα της σε πρόσφατη συνέντευξη στον Ντέιβιντ Λέτερμαν.


Η Μπέτι ΝτεΤζένερις, ηλικίας 89 ετών, μίλησε για την εξομολόγηση της Ελεν με μια αποκλειστική δήλωση που δόθηκε στο NBC News μέσω της κόρης της. «Γνωρίζω τώρα ότι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα είναι να μιλήσουμε μετά από μία σεξουαλική κακοποίηση», δήλωσε η Μπέτι. «Αγαπώ την κόρη μου και εύχομαι να είχα την ικανότητα να την ακούσω όταν μου είπε τι συνέβη. Ζω με αυτή τη λύπη και δεν θα ήθελα αυτό να συμβεί σε κανένα άλλο γονέα. Αν κάποιος στο περιβάλλον σας βρει το θάρρος να μιλήσει, παρακαλώ πιστέψτε τον», δήλωσε χαρακτηριστικά.

mpetiti



Η ΝτεΤζενέρις είχε μιλήσει για πρώτη φορά για την κακοποίηση από τον πατριό της το 2005, όμως τώρα περιέγραψε λεπτομερώς τα όσα βίωσε. Είπε ότι το έσκασε από το παράθυρο όταν εκείνος προσπάθησε να σπάσει την πόρτα του δωματίου της και ότι δεν ήθελε να μιλήσει στη μητέρα της γιατί νόμιζε ότι έτσι την προστάτευσε και ότι η αλήθεια «θα κατέστρεφε την ευτυχία της».


Ελπίζοντας ότι παρουσιάζοντας τη δική της εμπειρία θα δώσει και σε άλλα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης το θάρρος να αποκαλύψουν τα όσα βίωσαν, η 61χρονη ΝτεΤζενέρις μίλησε στο τοκ-σόου του Ντέιβιντ Λέτερμαν, "Ο επόμενος καλεσμένος μου δεν χρειάζεται συστάσεις". Το επεισόδιο αυτό πρόκειται να προβληθεί την Παρασκευή από την πλατφόρμα Netflix. Περιέγραψε πως όταν ήταν στην εφηβεία, η μητέρα της, Μπέτι, παντρεύτηκε "έναν πολύ κακό άνθρωπο".

Κλείσιμο
Λίγο μετά τον γάμο, η μητέρα της διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος και υποβλήθηκε σε μαστεκτομή. Ο πατριός της επωφελήθηκε από το γεγονός αυτό για να την χαϊδεύει στο στήθος.

"Μου είπε, ενώ εκείνη έλειπε, ότι είχε αισθανθεί ένα γρομπαλάκι στο στήθος της και έπρεπε να αγγίξει και τα δικά μου, επειδή δεν ήθελε να την ταράξει, αλλά έπρεπε να τα αισθανθεί. Με έπεισε και μετά προσπάθησε να το κάνει ξανά και ξανά. Είμαι θυμωμένη με τον εαυτό μου επειδή, ξέρετε, ήμουν πολύ αδύναμη για να αντισταθώ, ήμουν 15 ή 16 χρονών", αποκάλυψε.

Αν και η εμπειρία αυτή είναι μια "πραγματικά φρικτή, φρικτή ιστορία", ο λόγος για τον οποίο αποφάσισε τώρα να την αποκαλύψει με λεπτομέρειες είναι, όπως είπε, "γιατί δεν θέλω άλλα κορίτσια να αφήσουν κάποιον να τους το κάνει αυτό".
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης