Επιστρέφουν τα late night shows και μαζί τους Αρναούτογλου και Γεωργαντάς

Επιστρέφουν τα late night shows και μαζί τους Αρναούτογλου και Γεωργαντάς

Οι διευθυντές προγράμματος δίνουν και πάλι χρόνο στα late night shows – Γρηγόρης Αρναούτογλου, Θέμης Γεωργαντάς και ίσως Πέτρος Κωστόπουλος θα ανταγωνιστούν τη μοναδική γυναίκα της ζώνης, Ελεονώρα Μελέτη 

arnaoutoglou
Αλλαγή ρότας στα τηλεοπτικά κανάλια με τους διευθυντές προγράμματος να επενδύουν στα μεσάνυχτα δίνοντας και πάλι χώρο στα περίφημα late night shows. Και κάπως έτσι, λίγο πριν την είσοδο του Δεκέμβρη ο ΑΝΤ1 και ο ΣΚΑΪ επιστρατεύουν πρώτα ονόματα και «ξαναζωντανεύουν» την ζώνη όπου πολλά επιτρέπονται και λίγα απαγορεύονται. Η μοναδική γυναίκα της ζώνης, Ελεονώρα Μελέτη και το «Μετά τα μεσάνυχτα» στον Alpha θα βρουν πλέον έντονο ανταγωνισμό και θα φανεί μελλοντικά πως θα μοιραστεί η πίτα της τηλεθέασης.

Στον ΑΝΤ1 μετά το διαζύγιο με τον Αντώνη Κανάκη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με το γνωστό «The 2night show» ανανεωμένο σε επίπεδο εικόνας και περιεχομένου. Τα γυρίσματα ξεκινούν σήμερα, Δευτέρα, και η εκπομπή θα προβάλλεται από τις 26 Νοεμβρίου κάθε Δευτέρα και Τρίτη μετά τις 12. Καλεσμένοι στην πρώτη εκπομπή θα είναι ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου.

Στον ΣΚΑΪ αποφασίζουν να επενδύσουν στη συγκεκριμένη ζώνη αναθέτοντας στον Θέμη Γεωργαντά την εκπομπή «After Dark» η οποία θα ξεκινήσει γυρίσματα αρχές Δεκεμβρίου. Ως πρώτοι καλεσμένοι συζητώνται να είναι οι Αντώνης Ρέμος, Ελενα Παπαρίζου, Φαίη Σκορδά, Γιώργος Λιάγκας, Σάκης Ρουβάς. Ολα αυτά θα οριστικοποιηθούν τις επόμενες μέρες, οπότε και θα αρχίσει να προβάλλεται το σόου.

Τέλος, στο Open tv, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν πηγές από το κανάλι, έχουν γίνει κάποια ραντεβού με τον Πέτρο Κωστόπουλο προκειμένου να «επιστρέψει» το «Βράδυ» από τη συχνότητα του νέου καναλιού. Συζητήθηκαν κάποιες ιδέες, όμως συμφωνία δεν επήλθε, τουλάχιστον όχι στην παρούσα φάση. Θα γίνουν κι άλλα ραντεβού με τον παρουσιαστή ενώ έχει γίνει συνάντηση και με τον Αντώνη Κανάκη στον οποίο έγινε πρόταση για να υπογράψει συμβόλαιο. Και αυτό όμως είναι ζήτημα που παραμένει σε εκκρεμότητα καθώς δεν έχει δοθεί οριστική απάντηση από την πλευρά του παρουσιαστή, ο οποίος έχει δεχθεί πρόταση και από άλλο σταθμό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης