Βίντεο: Φιλιππίδης - Χαϊκάλης μιμούνται το «σκάσε, βούλωστο» του Power of Love

Βίντεο: Φιλιππίδης - Χαϊκάλης μιμούνται το «σκάσε, βούλωστο» του Power of Love

Η ατάκα του παίκτη Αντρέα, στην Αλεξάνδρα «Σκάσε, βούλωστο», την στιγμή που η κοπέλα αποχωρούσε από το παιχνίδι δεν έχει περάσει απαρατήρητη από κανέναν 

trew
Πέτρος Φιλιππίδης και Παύλος Χαϊκάλης μιμούνται το «σκάσε, βούλωστο» του Power of Love και ρίχνουν το ίντερνετ! Μια από τις πιο viral ακηνές του reality αγάπης, είναι, μετά την ερωτική εξομολόγηση της Αθηνάς στον Δώρο, η ατάκα του παίκτη Αντρέα, στην Αλεξάνδρα «Σκάσε, βούλωστο», την στιγμή που η κοπέλα αποχωρούσε από το παιχνίδι. 

O πρώην παίκτης του Power of Love, Ανδρέας Ανδρεανός  μάλιστα έχει πει στο παρελθόν ότι σκέφτεται  να βγάλει τραγούδι με τίτλο «Σκάσε, βούλωστο» που επίμονα έλεγε στην Αλεξάνδρα όταν εκείνη αποχωρούσε από το παιχνίδι και μάλιστα θα βάλει τον Tus να ραπάρει στο κομμάτι. Ο Ανδρέας δήλωσε επίσης πως δεν γνώριζε ότι ο Tus και η Αλεξάνδρα απέκτησαν σχέση ενώ τόνισε πως ποτέ δεν υπήρξε φίλος του ο καλλιτέχνης καθώς γνώριζε καλά τον μάνατζέρ του και όχι τον ίδιο.


andreas_power_of_love

Το επίμαχο βίντεο από το Power Of Love

Κλείσιμο

Ανδρέας και Αλεξάνδρα σκάσε και φίλα με

Άκρως απολαυστικοί Φιλιππίδης - Χαϊκάλης σατυρίζουν με μοναδικό τρόπο την τηλεοπτική επικαιρότητα. Μετά τo Φεστιβάλ Επιδαύρου το έργο του Αριστοφάνη «Αχαρνής», σε απόδοση και σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου, θα παρουσιαστεί σε περιοδεία σε όλη τη χώρα.

Το ρόλο του Δικαιόπολι ενσαρκώνει ο Πέτρος Φιλιππίδης, με βασικούς πρωταγωνιστές τους Παύλο Χαϊκάλη (Λάμαχος), Κώστα Κόκλα (Μεγαρίτης), Τάκη Παπαματθαίου (Θηβαίος) και Ιωάννης Παπαζήσης (Ευριπίδης).

filipidis_xaikalis




A post shared by @petrosfilipp on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης